7 plante care atrag energia pozitiva. Unele sunt indicate in dormitor, pentru "a condimenta" viata de cuplu

7 plante care atrag energia pozitiva. Unele sunt indicate in dormitor, pentru

Ferigile de camera sunt generatoare de ioni negativi, plantele cu flori sunt bune, cum ar fi violeta de Parma sau violeta africana. Ar trebui sa-l pastrati intr-un vas de sticla cu un centimetru de apa purificata sau distilata, intr-un colt, departe de lumina directa a soarelui.

acum 25 luni (4 Jun 2018)

"Intr-o casa sau intr-un birou se pot pune plante de interior. Ferigile de camera sunt generatoare de ioni negativi, plantele cu flori sunt bune, cum ar fi violeta de Parma sau violeta africana. In general cam toate plantele sunt bune pentru camera cu conditia ca ele sa fie ingrijite, sa le schimbi pamantul, sa le uzi si sa vorbesti cu ele", spune psih. Acestea sunt cele mai bune plante pentru a avea in casa si birou pentru a reduce energiile negative: Iasomie Fiind un afrodisiac extrem de puternic, despre iasomie se spune ca aduce dragoste si bani in casa. De asemenea, trateaza depresia, va calmeaza mintea, promoveaza fericirea si armonia.

FOTO: healthyfoodteam.com Lucky Bamboo A fost considerat un simbol al prosperitatii si al norocului si a fost folosit in Asia de milenii. Ar trebui sa-l pastrati intr-un vas de sticla cu un centimetru de apa purificata sau distilata, intr-un colt, departe de lumina directa a soarelui. Rozmarin Rozmarinul purifica aerul, protejeaza impotriva diferitelor boli si are proprietati puternice de vindecare. De asemenea, imbunatateste starea de spirit si memoria. Orhidee Orhideele sunt plante cu flori de lunga durata, in diferite dimensiuni si forme, care imbunatatesc energia din camera si elibereaza oxigen in timpul noptii, deci este mai bine sa le pastrati in dormitor. De asemenea, aroma lor placuta imbunatateste starea de spirit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro