7 motive sa nu te duci la marsul unionist din 12 octombrie

> Dar de ce sa participi la o astfel de actiune? Si motive ar mai fi destule pentru a spune pas invitatiei celor de la Actiunea 2012 de a participa la marsul pentru Basarabia din data de 12 octombrie.

acum 117 luni (2 Oct 2014)

>

Dar de ce sa participi la o astfel de actiune? Si mai ales de ce sa nu participi? Iata cateva motive pentru a nu te duce la mars: Nu-ti place istoria. Treaba asta cu istoria romanilor este o chestiune abstracta care nu te intereseaza.

Nu esti de acord cu promovarea identitatii nationale intr-o societate care tinde sa elimine prostiile astea invechite care sustin apartenenta la un neam, la o tara sau la un spatiu istoric.

Nu vrei o Romanie care sa cuprinda in granitele sale teritoriile care i-au fost luate de imperiile din jur.

Te gandesti ca Unirea cu Republica Moldova o sa saraceasca si mai tare Romania.Ai auzit la televizor treaba asta, spusa de oameni inteligenti!

Organizatorii evenimentului tot o ard cu povesti despre simbolurile nationale si mai ales despre tricolor. Treaba asta cu iubirea de tara este deranjanta pentru tine.

Pur si simplu preferi sa mergi la un biliard sau sa bei o bere decat sa sustii in strada Unirea Basarabiei cu Romania.

Si motive ar mai fi destule pentru a spune pas invitatiei celor de la Actiunea 2012 de a participa la marsul pentru Basarabia din data de 12 octombrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro