7 GRESELI frecvente pe care le facem cand punem MURATURI

7 GRESELI frecvente pe care le facem cand punem MURATURI

Le indulcim prea mult "Muraturile trebuie sa fie acre si sarate, nu dulci", precizeaza Perry, adaugand ca nu este nimic in neregula daca punem zahar, insa trebuie urmarita cu atentie reteta: unele retete presupun mai mult de un sfert de cana de zahar.

acum 58 luni (29 Sep 2014)

Publicatia "Bon Appetit" a publicat o lista intocmita de editorul culinar Dawn Perry, cu cele mai frecvente greseli pe care le facem in pregatirea muraturilor:

1. Le indulcim prea mult "Muraturile trebuie sa fie acre si sarate, nu dulci", precizeaza Perry, adaugand ca nu este nimic in neregula daca punem zahar, insa trebuie urmarita cu atentie reteta: unele retete presupun mai mult de un sfert de cana de zahar. Compozitia pentru muraturi inseamna mai mult decat apa, sare, zahar sau otet Tehnic, ingredientele sunt apa, sarea, zaharul sau otetul, insa Perry sustine ca, pe langa ingredientele esentiale, ar fi recomandata adaugarea catorva condimente. "Semintele de mustar, bucatile de ardei sau frunzele de dafin sunt arome clasice. De asemenea, ganditi-va de doua ori inainte sa folositi otet rosu: muraturile dumneavastra vor iesi roz", sfatuieste editorul. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro