7 alimente care previn mahmureala. Ce trebuie sa mancam inainte de a iesi in club sau la terasa
Asparagus Cercetarile realizate de Institutul de Tehnologia Alimentului au aratat ca extractul de asparagus ajuta corpul sa metabolizeze mai repede alcoolul. De aceea, cateva bucati de muraturi inainte de a bea alcool vor mentine echilibrul electrolitilor si vor preveni deshidratarea, care accentueaza starea de mahmureala.
Oua
Ouale contin cisteina, un aminoacid care ajuta la descompunerea toxinelor din alcool, scrie Bustle.com. In plus, el contin si taurina, un alt aminoacid care protejeaza ficatul de atacul substantelor nocive din alcool. Asparagus
Cercetarile realizate de Institutul de Tehnologia Alimentului au aratat ca extractul de asparagus ajuta corpul sa metabolizeze mai repede alcoolul. Frunzele de asparagus contin in plus minerale si aminoacizi care ne ajuta sa scapam de mahmureala. Piept de pui
Ca si ouale, carnea de pui contine cisteina. De asemenea, este o sursa importanta de proteine, substante care vor asigura organismului energia necesara ca sa lupte cu starea neplacuta de mahmureala. Paine integrala
Carbohidratii complecsi, cum este painea integrala sau muesli, ne ajuta sa mentinem la un nivel normal glicemia, iar acest lucru va reduce mehmureala. Humus
Este o sursa importanta de vitamina B, care este distrusa atunci cand consumam mult alcool. Muraturile
Alcoolul duce la eliminarea electrolitilor din organism si la deshidratare. De aceea, cateva bucati de muraturi inainte de a bea alcool vor mentine echilibrul electrolitilor si vor preveni deshidratarea, care accentueaza starea de mahmureala. Ulei de masline
Acest ulei contine grasimi sanatoase si reduce rata de asimilare a alcoolului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro