50 de motive pentru care femeile au nevoie de barbati

50 de motive pentru care femeile au nevoie de barbati

"La fel ca multe alte tinere din ziua de azi, eram convinsa ca nu exista niciun lucru pe care un barbat sa-l poata face si eu nu. Pentru ca o femeie de 1,65 metri inaltime si 50 de kilograme nu poate cara pana acasa un brad de 6 metri, pentru ca apoi sa-l fixeze si sa-i puna o stea in varf. Am mintit de nenumarate ori ca fostul prieten este bolnav sau ca lucreaza tarziu ca sa scap de diverse invitatii. Ca sa ma ajute sa desfac sticla de sampanie de Anul Nou si sa ciocnim impreuna. Ca sa deschida capacele intepenite ale borcanelor si sa ia lucruri de pe rafturile de sus ale mobilei de bucatarie.

acum 56 luni (26 Dec 2014)

"La fel ca multe alte tinere din ziua de azi, eram convinsa ca nu exista niciun lucru pe care un barbat sa-l poata face si eu nu. Poate ca as mai fi impartasit aceste idei feministe daca, pentru prima dat in 30 de ani, nu m-as fi izbit de realitatea vietii fara un partener alaturi. La sase luni dupa ce m-am mutat singura intr-o casuta de tara, incep sa realizez ca as avea nevoie de un barbat la multe lucruri.

Jurnalistul britanic a intocmit o lista cu 50 de motive amuzante pentru care viata alaturi de un barbat este mai usoara si mai frumoasa:

1. Ca sa duca gunoiul la ghena sau pubela de gunoi la strada. Ca sa poata da gauri pentru tablouri in pereti cu bormasina. Ca sa preia controlul telecomenzii si sa nu ma mai uit la telenovele. Ca sa-mi spuna ce vreau eu sa aud cand il intreb: "Arat bine in rochia asta?" Ca sa-mi schimbe becurile cu halogen de la baie, pentru a nu mai fi nevoita sa-mi fac dus la lumina lumanarii. Pentru ca o femeie de 1,65 metri inaltime si 50 de kilograme nu poate cara pana acasa un brad de 6 metri, pentru ca apoi sa-l fixeze si sa-i puna o stea in varf. Pentru ca, se pare, eu sunt cea care face toata dezordinea in casa, pierde cheile si incarcatorul de la telefon. Ca sa ma scarpine pe spate, in locurile in care eu nu ajung. Ca sa se uite cu mine la filme de groaza si sa-mi spuna: "De ce ti-e frica? Ca sa plimbe cainele cand ploua afara. Ca sa adune dupa caine - indiferent de vremea de afara. Ca sa-mi spuna unde sa arunc gunoiul reciclabil. Ca sa pot face cu randul la condus. Ca sa ma oblice sa deschid scrisorile de la fisc si sa-mi completez declaratiile fiscale. Am nevoie de un barbat care sa aiba curajul sa le spuna: "Incercati cafeneaua de vizavi". Ca sa-mi tina de cald noaptea, mai ales cand am picioarele reci. Ca sa aprinda semineul de Craciun, pentru ca, oricate brichete as folosi, nu reusesc niciodata. Ca sa poata face reparatii prin casa si sa nu fiu jecmanita de instalat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro