5 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc

5 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc

Desi ar fi greu de stabilit care este pozitia sexuala preferata a barbatilor sau cele pe care le detesta, publicatia americana "Your Tango" a realizat, cu ajutorul unor barbati dispusi sa raspunda la intrebarea: "Ce pozitie sexuala urasti cel mai mult?", o lista cu cele mai neplacute pozitii pentru reprezentantii sexului tare: 1.

acum 116 luni (25 Nov 2014)

Desi ar fi greu de stabilit care este pozitia sexuala preferata a barbatilor sau cele pe care le detesta, publicatia americana "Your Tango" a realizat, cu ajutorul unor barbati dispusi sa raspunda la intrebarea: "Ce pozitie sexuala urasti cel mai mult?", o lista cu cele mai neplacute pozitii pentru reprezentantii sexului tare: 1. Daca nu ai o putere supraomeneasca, nu este distractiv", spune Gordon, in varsta de 35 de ani. Vacarita saltareata "Imi place la nebunie cand o femeie sta deasupra mea si stie cum sa se miste, dar, daca e sa fiu sincer, nimic nu ma sperie mai tare decat o femeie care incepe sa se miste prea brusc sus-jos. Ma tem ca as putea sa ma aleg oricand cu penisul rupt", marturiseste Matthew, in varsta de 29 de ani. Prietenilor mei le place, asa ca cine stie, poate o fac eu gresit, dar simt ca nu pot respira, iar ea nu este deloc relaxata", spune Henry, in varsta de 32 de ani. Cea mai rea parte e ca imi pot imagina cum ar arata sexul in trei in pozitia asta, iar toata situatia este atat de comica, incat imi pierd concentrarea, incep sa rad, iar erectia mea pur si simplu dispare", declara Stuart, in varsta de 30 de ani. Nu pot avea orgasm in pozitia asta, asa ca o las sa se bucure putin de ea, apoi trec la ceva ce imi place mie. Sunt sigur ca nu sunt singurul care prefera doggy style", mentioneaza Nic, in varsta de 27 de ani. Citeste si:

VIDEO Care sunt pozitiile sexuale preferate ale femeilor si de ce depind acestea Pozitii care intensifica placerea Spune-mi ce pozitie sexuala preferi ca sa-ti spun cine esti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro