5 beneficii unice ale uleiului de Krill din Korill

5 beneficii unice ale uleiului de Krill din Korill

Uleiul de krill este cea mai valoroasa sursa de acizi grasi Omega 3 Studiile au demonstrat ca uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decat uleiul de peste. De altfel, chiar si procesul de producere e o dovada a superioritatii uleiului de krill: spre deosebire de uleiul de peste, uleiul de krill trebuie procesat rapid odata extras, necesitand instrumente si personal specializat.

acum 41 luni (21 Feb 2017)

Daca te gandeai sa introduci un astfel de supliment in dieta zilnica, citeste mai jos care sunt cele 5 beneficii unice ale uleiului de Krill.

Uleiul de krill este cea mai valoroasa sursa de acizi grasi Omega 3

Studiile au demonstrat ca uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decat uleiul de peste. Mai exact, uleiul de krill contine acizii grasi Omega 3 sub forma de fosfolipide solubile, alaturi de un antioxidant puternic, astaxantina.

Spre deosebire de substantele din uleiul de peste (trigliceride ale acizilor grasi), fosfolipidele din Korill ce contine ulei de krill se absorb complet. Datorita acestui aspect, uleiul de krill devine mai eficient, ameliorand o gama mai larga de afectiuni sau simptome, de la tratarea inflamatiei pana la imbunatatirea memoriei sau a capacitatilor cognitive (inclusiv ADHD, dementa si boala Alzheimer).

Uleiul de krill este pur, recoltat si produs ecologic, lipsit de poluanti, metale grele sau alti agenti nocivi - E-uri

Una dintre ingrijorarile celor care doresc sa ia o sursa de Omega 3 este tocmai aceasta: puritatea produselor folosite. Ei bine, uleiul de krill este pur, nu contine poluanti - mercur organic sau alti agenti nocivi (dioxine sau PCB cancerigeni) care pot diminua efectele benefice ale unui astfel de supliment.

De altfel, chiar si procesul de producere e o dovada a superioritatii uleiului de krill: spre deosebire de uleiul de peste, uleiul de krill trebuie procesat rapid odata extras, necesitand instrumente si personal specializat.

Diminueaza simptomele suparatoare in sarcina si contribuie totodata la dezvoltarea mentala a fatului

Femeile insarcinate care iau pe parcursul sarcinii suplimente cu ulei de krill au dintr-o data doua avantaje. Reduce simptomele suparatoare asociate sarcinii (greata, varsaturi, tulburari digestive - unde, supl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro