4 zodii care nu-ti vor spune niciodata ce simt cu adevarat

4 zodii care nu-ti vor spune niciodata ce simt cu adevarat

Fecioara (23-22 august septembrie) Nativii zodiei Fecioara sunt foarte timizi, fiind intotdeauna critici, atat cu propria persoana cat si cu cei din jur, exprimarea emotiilor fiind un lucru extrem de dificil pentru ei.

acum 64 luni (13 Aug 2017)

Fecioara (23-22 august septembrie)

Nativii zodiei Fecioara sunt foarte timizi, fiind intotdeauna critici, atat cu propria persoana cat si cu cei din jur, exprimarea emotiilor fiind un lucru extrem de dificil pentru ei. Fecioara este foarte practica si analitica, astfel ca gestionarea emotiilor ii poate da senzatia ca pierde controlul asupra propriilor sentimente. Evita sa se ocupe de orice fel de responsabilitate emotionala. O sa-ti spuna probabil ca e bine de cel putin 100 de ori inainte de a recunoaste ca este suparata. Balanta este extrem de linistita si corecta, avand tendinta de a nu schimba lucrurile care o deranjeaza, pentru a incerca sa nu supere pe nimeni. Se lupta singur in situatii de gelozie, secrete sau neintelegeri, alegand sa nu-si exprime deloc emotiile si sentimentele. Ii este greu sa aiba incredere in oameni, chiar daca este vorba de persoane apropiate. E o preocupare destul de tipica, avand in vedere ca acesti nativi au incearca sa-si pastreze stima de sine. Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca exista un semn zodiacal care fuge de exprimarea emotionala, acesta este Varsatorul. Este cand bucuros cand trist, cei din jur nereusind sa-si dea seama ce se intampla cu els decat cand este prea tarziu. Cea mai rea parte este ca, in momentul in care il intrebi daca este in regula, Varsatorul se va arata deranjat de presupunerea ta. Mult noroc daca ti-ai propus sa convingi un Varsator sa-ti spuna ce simte si cu ce problemem sentimentale se confrunta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro