4 semne zodiacale predestinate sa aiba relatii fericite

4 semne zodiacale predestinate sa aiba relatii fericite

Taur (20 aprilie - 20 mai) Un lucru de care puteti fi sigur atunci cand aveti un partener Taur este ca va fi consecvent in relatie. Ei sunt intotdeauna foarte sensibili si atenti si nu le place sa spuna lucruri gresite care ar putea sa raneasca sau sa-i supara pe cei din jur.

acum 11 luni (12 Jan 2018)

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Un lucru de care puteti fi sigur atunci cand aveti un partener Taur este ca va fi consecvent in relatie. Sunt genul de oameni care au o rezistenta si o fiabilitate incredibile. Lucreaza intotdeauna pentru a dezvolta relatia de cuplu si nu se multumesc niciodata cu mediocritatea. Sunt genul de oameni carora nu le place sa se culce noaptea fara a se impaca dupa o cearta. Intotdeauna le place echilibrul si simetria intr-o relatie si niciodata nu ar face nimic pentru a pune in pericol relatia, scrie relrules.com. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Daca ati avut vreodata un partener Rac, atunci cu siguranta stiti cat de grijuliu si empatic poate fi. Ei sunt intotdeauna foarte sensibili si atenti si nu le place sa spuna lucruri gresite care ar putea sa raneasca sau sa-i supara pe cei din jur. Ei sunt, de asemenea, comunicatori foarte buni care nu se tem sa-si exprime sentimentele si emotiile. De asemenea, ei se ataseaza foarte usor de oameni si nu isi doresc sa-I piarda din viata lor. Nu le place sa actioneze impulsiv si sunt intotdeauna foarte calculati. Inteleg ca relatiile sunt un parteneriat si ca este nevoie de implicare pentru a mentine fericire intr-un cuplu. Ei sunt suficient de maturi pentru a sti ca toate lucrurile importante vor necesita mult timp si efort. Ei inteleg de ce este nevoie pentru a face o relatie sa dureze si sunt dedicati in totaitate partenerilor. Sunt oameni foarte iubitori care nu se tem sa-si exprime afectiunea fata de ceilalti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro