4 semne zodiacale care recurg frecvent la manipulare pentru a obtine ce isi doresc

4 semne zodiacale care recurg frecvent la manipulare pentru a obtine ce isi doresc

Pe de alta parte, sunt si peroane care o fac in mod constient, si o fac atat de bine incat cel manipulate nici nu isi da seama ce i se intampla, scrie yourtango.com. Daca isi poate pune planul in aplicare si nimeni nu are de suferit, de ce sa se simta vinovat?

acum 84 luni (28 Jun 2017)

Manipularea este un mod de a detine controlul asupra unei situatii sau a unei persoane. Nu intotdeauna se intampla in mod constient, multe persoane nestiind exact ca au o astfel de influenta asupra celor din jur. Pe de alta parte, sunt si peroane care o fac in mod constient, si o fac atat de bine incat cel manipulate nici nu isi da seama ce i se intampla, scrie yourtango.com.

Topul zodiilor care au tendinta de a-i manipula pe cei din jur: Gemeni

Poate ca nu o sa-ti vina sa crezi, dar Gemenii pot fi super manipulatori. Gemenii nu te vor pune niciodata intr-o situatie dificila prin manipulare si se vor simti cu adevarat vinovat pentru ceea ce face.

Rac

Printre punctele slabe ale Racului se numara tendintele sale de a-i manipula pe cei din jur. Va merge atat de departe doar cand va considera ca este ultima varianta pe care o are. Daca isi va dori ceva, iar manipularea este singura modalitate de a realiza acest lucru, nu-i va fi frica sa-si puna tehnicile in aplicare. Si daca asta implica manipularea, nu-i va fi jena sa aplice tehnicile pe care le cunoaste. Daca isi poate pune planul in aplicare si nimeni nu are de suferit, de ce sa se simta vinovat? Scorpion

Scorpionul acorda intotdeauna atentie celor mai mici detalii si are o abordare metodica fata de tot ce intreprinde. Veti observa ca sunteti manipulati de Scorpioni doar daca manipularea este dusa la extrem, sau poate nu veti ajunge sa va dati seama niciodata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro