3 milionari in dolari impartasesc cele mai importante sfaturi pe care le-au primit de la mentorii lor

3 milionari in dolari impartasesc cele mai importante sfaturi pe care le-au primit de la mentorii lor

Trei antreprenori de mare succes si membri ai The Oracles au impartasit publicatiei "Business Insider" sfaturile primite de la mentorii lor, care i-au ajutat sa atinga succesul. Gary Vaynerchuk , fondator si CEO al VaynerMedia (peste 700 de angajati si venituri anuale de peste 100 milioane dolari) Nu am vrut niciodata un mentor. Daca va puteti imagina si o puteti descompune, o puteti crea si forma.

acum 76 luni (18 May 2017)

Trei antreprenori de mare succes si membri ai The Oracles au impartasit publicatiei "Business Insider" sfaturile primite de la mentorii lor, care i-au ajutat sa atinga succesul. Gary Vaynerchuk , fondator si CEO al VaynerMedia (peste 700 de angajati si venituri anuale de peste 100 milioane dolari)

Nu am vrut niciodata un mentor. Chiar si cand am avut unul in tatal meu, am respins ideea. Cati bani ai pentru a trai si pentru cat timp? Aveti suficienti bani pentru a va acoperi chiria, cheltuielile (anticipate si neasteptate) si cheltuielile aferente unui an? Ar trebui sa va asigurati intotdeauan acest buget, de care sa nu va atingeti.

o Fiti pregatit sa va sacrificati. In momentul in care decideti sa lansati o afacere noua, fiti pregatiti sa va dedicati intru totul acesteia, pentru cel putin un an sau doi. Este nevoie de agitatie constanta, o munca grea si o multime de sacrificii.

Chris Plough, autor, consilier si partener fondator al firmei exponentialU

o Lumea din jurul nostru este maleabila. Daca va puteti imagina si o puteti descompune, o puteti crea si forma.

o Frumusetea finala combina forma si functia.

o Eul nu realizeaza nimic singur. Roy McDonald, fondator si CEO al OneLife

Cunoaste rezultatul dorit.

Cel mai bun sfat pe care mi-l daduse vreodata un mentor era sa inteleg "adevaratul sens" al conducerii. 90% din managementul eficient este cunoasterea rezultatului dorit - acest lucru permite o mai usoara luare a deciziilor, indiferent de circumstante si emotii. Veti avea o mai mare obiectivitate atunci cand evaluati modul in care o decizie va va afecta pe dumneavoastra, dar si pe ceilalti.

Claritatea privind rezultatul mi-a afectat afacerea si viata in mai multe moduri. Acest lucru imi ofera un sentiment inestimabil de traire in libertate in timp ce ma straduiesc sa obtin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro