24 de PERCHEZITII pentru EVAZIUNE fiscala in 8 judete. Prejudiciul este de peste 1 MILION de EURO

24 de PERCHEZITII pentru EVAZIUNE fiscala in 8 judete. Prejudiciul este de peste 1 MILION de EURO

In aceasta dimineata, politistii Directiei de Investigare a criminalitatii Economice din cadrul IGPR fac 24 de perchezitii la domiciile unor administratori de firme din domeniul vanzarii si cumpararii fierului, banuti de evaziune fiscala, din Alba, Bihor, Ilfov, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti.

acum 83 luni (13 Apr 2016)

In aceasta dimineata, politistii Directiei de Investigare a criminalitatii Economice din cadrul IGPR fac 24 de perchezitii la domiciile unor administratori de firme din domeniul vanzarii si cumpararii fierului, banuti de evaziune fiscala, din Alba, Bihor, Ilfov, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti. efectueaza 24 de perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Ilfov, Alba, Bihor, Cluj, Hunedoara, Olt, Maramures si Mehedinti, la mai multe persoane fizice si juridice, respectiv la domiciliile/resedintele persoanelor si la sediile/punctele de lucru ale societatilor implicate in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Vor fi puse in aplicare 25 mandate de aducere a unor persoane implicate in cauza, in vederea audierii lor si dispunerii de masuri legale.

Din cercetari a rezultat faptul ca, in perioada 2012-2014, administratorii a patru societati comerciale din judetele Ilfov si Hunedoara ar fi creat un circuit comercial fictiv, prin declararea unor operatiuni comerciale inexistente, sustinute doar scriptic, prin facturi fiscale ce atesta vanzarea-cumpararea de concentrat cuprifer, in scopul sustragerii de la plata impozitului pe profit prin diminuarea masei impozabile. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro