2.000 de oameni la un mars contra avortului. Mitropolitul Clujului: "Fiecare familie tanara ar trebui sa aiba macar trei copilasi"

2.000 de oameni la un mars contra avortului. Mitropolitul Clujului:

Circa 2.000 de persoane au participat sambata, 21 martie, in centrul Clujului, timp de o ora, la o actiune care promoveaza viata si lupta impotriva avortului, actiune numita "Mars pentru viata".

acum 73 luni (21 Mar 2015)

Circa 2.000 de persoane au participat sambata, 21 martie, in centrul Clujului, timp de o ora, la o actiune care promoveaza viata si lupta impotriva avortului, actiune numita "Mars pentru viata". La eveniment, organizat de o fundatie din Cluj si de reprezentantii mai multor culte religioase, au participat si conducatorii locali ai bisericii ortodoxe si greco-catolice.

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, le-a spus oamenilor adunati in Piata Unirii ca daca se doreste sa fie mai multe nasteri atunci "ar trebui ca fiecare familie tanara sa aiba macar trei copilasi - unul pentru tata, unul pentru mama si celalalt pentru Biserica si pentru tara", potrivit Mediafax.

Omologul sau greco-catolic, Florentin Crihalmeanu, a declarat ca "viata are o origine sacra, iar omul nu este stapanul vietii.

Participantii la mars au venit cu bannere cu mesaje ca: "Lasati copiii sa traiasca", "Viata incepe in momentul conceptiei", "Fiecare viata este un dar de la Dumnezeu". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro