17 sfaturi de la psiholog pentru oamenii care raman singuri de Sarbatori. "Nimeni nu va face fericit sau nefericit"

17 sfaturi de la psiholog pentru oamenii care raman singuri de Sarbatori.

Psihologul aradean Ramona Pencea Irimie spune ca luna decembrie aduce timpul de constientizare, va puteti scrie dorintele si sa le vizualizati. Luna decembrie aduce timpul de constientizare, va puteti scrie dorintele si sa le vizualizati, frecventa gandului bun fiind inalta, ajuta sa faceti lucruri bune. Ridicati-va ochii de la izolare, intindeti mana spre cei cu sufletul bun, bucuros, spre cei care sufera din cauza unor boli, veti vedea ca aveti suficient ca sa oferiti si mai mult decat suficient pentru a va face fericiti ! Trezeste-l pe pruncul interior, el stie sa se bucure ca i-a fost ingaduit sa se joace si sa se exprime!

acum 50 luni (1 Dec 2016)

Psihologul aradean Ramona Pencea Irimie spune ca luna decembrie aduce timpul de constientizare, va puteti scrie dorintele si sa le vizualizati.

"S-a acoperit pamantul cu frunze aurii, coapte si dulci pentru radacini, in departare, norii se sfatuiesc sa devina sculptori de stelute, fructele s-au implinit, toate sufletele necuvantatoarele cauta adapost cald si isi fac bundita. Haideti sa facem la fel, fie ca suntem singuri, fie ca suntem in relatie de iubire. Multi se tem de singuratate si de gandurile negative care distorsioneaza colinda si gustul cozonacului, iar norii de pe cerul interior vor fi negri, nimbus", spune Ramona Pencea Irimie, psihoterapeut specialist.

Iata care sunt sfaturile psihologului Ramona Pencea pentru a alunga singuratatea in perioada Sarbatorilor:

1. E timpul sa va pregatiti de intalnirea cu propria persoana, chiar atunci cand sunteti singuri, puteti sa va auziti ce va doriti! Luna decembrie aduce timpul de constientizare, va puteti scrie dorintele si sa le vizualizati, frecventa gandului bun fiind inalta, ajuta sa faceti lucruri bune. Alegeti sa transmiteti gandurile bune celorlalti, sa oferiti un zambet, gest cui are nevoie; Alegeti sa reduceti emotiile pentru a lua decizii si a fi in echilibru (tristetea e o emotie negativa functionala, depresia este o emotie negativa disfunctionala); Alegeti sa acceptati ceea ce nu puteti schimba si, in loc sa va lamentati, acordati atentie lucrurilor frumoase pe care le aveti sau le veti primi; Intr-o situatie rea/neplacuta de ce ati sta pasivi? Umblati cu pantofi cu un numar mai mare sau mai mic? E sarbatoarea care transmite ca durerea, singuratatea, nedreptatea, "vesnicia" mortii a fost invinsa de pruncul divin! Ridicati-va ochii de la izolare, intindeti mana spre cei cu sufletul bun, bucuros, spre cei care sufera din cauza unor boli, veti vedea ca aveti suficient ca sa oferiti si mai mult decat suficient pentru a va face fer... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro