16 morti dupa ce un avion militar s-a prabusit in Mississippi

16 morti dupa ce un avion militar s-a prabusit in Mississippi

Acest model poate fi modificat pentru diverse tipuri de misiuni, de la transport cargo, transport de trupe si pana la realimentare in zbor.

acum 69 luni (11 Jul 2017)

Un avion militar american s-a prabusit in statul Mississippi, omorand saisprezece persoane, a anuntat presa americana luni.

Fred Randle, directorul pentru servicii de urgente din regiune, a declarat, intr-un scurt interviu luni, ca toate cele 16 victime erau in avion.

Avionul s-ar fi dezmembrat in aer

aCorpul Puscasilor Marini a anuntat incidentul pe Twitter, dar nu a oferit detalii. "Un accident al unui KC-130 apartinand Marinei americane a avut loc in seara zilei de 10 iulie.

Aeronava prabusita este un KC-130, unul dintre avioanele cel mai des folosite de armata SUA. Acest model poate fi modificat pentru diverse tipuri de misiuni, de la transport cargo, transport de trupe si pana la realimentare in zbor.

Deocamdata cauzele accidentului nu sunt clare, insa, potrivit sefului pompierilor din Greenwood, Marcus Banks, martorii oculari au declarat ca avionul s-a dezmembrat in aer in timp ce se apropia de sol, scrie New York TImes. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro