13 cu noroc in Cupa Davis. Romania conduce Suedia cu 2-1 la general

13 cu noroc in Cupa Davis. Romania conduce Suedia cu 2-1 la general

Tecau si Mergea au avut un meci foarte dificil impotriva suedezilor Isak Arvidsson / Johan Brunstrom, dar ziua de 13 septembrie le-a purtat noroc jucatorilor nostri. Gratie acestei victorii, Romania conduce Suedia cu 2-1 si mai are nevoie de un singur punct din cele doua meciuri de simplu ramase de disputat pentru a se mentine in a doua divizie valorica a Cupei Davis.

acum 115 luni (13 Sep 2014)

Tecau si Mergea au avut un meci foarte dificil impotriva suedezilor Isak Arvidsson / Johan Brunstrom, dar ziua de 13 septembrie le-a purtat noroc jucatorilor nostri. S-a mers cap la cap in primul set, care s-a decis la tie-break, unde romanii au avut nervii mai tari. Nordicii au inceput in forta si au condus 2-0 la game-uri, dar romanii au revenit din nou si au egalat. Pe fondul unor greseli nefortate ale lui Tecau si datorita jocului bun al oaspetilor, care s-au agatat de fiecare minge, setul secund s-a decis tot la tie-break. Si aici jucatorii nostri au fost mai lucizi si s-au impus. De remarcat in acest meci de dublu a fost evolutia lui Florin Mergea, revenit in echipa de Cupa Davis. Mergea a facut un joc aproape perfect, reusind multe puncte cu lovituri in lung de linie sau cu lovituri de rever. Pana la urma, cei doi romani s-au completat reciproc si au incheiat cu bine disputa.

Gratie acestei victorii, Romania conduce Suedia cu 2-1 si mai are nevoie de un singur punct din cele doua meciuri de simplu ramase de disputat pentru a se mentine in a doua divizie valorica a Cupei Davis.

Programul zilei de duminica:

oAdrian Ungur - Elias Ymer: duminica, 11.30 (TVR 2)

oMarius Copil - Chirstian Lindell: duminica, dupa primul meci. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro