13-14 cu Andrei Gheorghe, la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

13-14 cu Andrei Gheorghe, la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Nascut din tata roman si mama rusoaica, adus pe lume in urma cu 53 de ani in Lipetk, Rusia, Andrei Gheorghe (53 de ani) si-a facut studiile universitare la Bucuresti. Si pentru ca "13-14 cu Andrei" inca ne suna familiar si a ramas multa vreme in memoria colectiva, l-am provocat la un nou "13-14", de data asta la Adevarul Live. Cele mai importante declaratii: Radioul e un exercitiu de umilinta "Adevarul": Te-ai intors dupa o pauza destul de mare. Oamenii vor pur si simplu entertainment, e o dovada de respect sa auzi ce vor ei. Daca lor le place sa asculte Florin Salam, e de 1.000 de ori mai bine sa fii de partea lor si nu pe margine. Noi suntem intr-o preluare, Digi e obligat sa respecte contractul timp de doi ani, iar mai departe trebuie sa dezvolte o filosofie. Cand am plecat de la Realitatea am avut dreptate cu tot ce am zis in acea conferinta de presa, dupa ce am fost demis printr-un SMS. Faza cu pizza de la DNA, normal ca a fost miscare de PR. De 25 de ani ne fura cu disperare, iar noi suntem extrem de sofisticati.

acum 67 luni (27 Feb 2015)

Nascut din tata roman si mama rusoaica, adus pe lume in urma cu 53 de ani in Lipetk, Rusia, Andrei Gheorghe (53 de ani) si-a facut studiile universitare la Bucuresti. A intrat rapid in lumea radioului, de care s-a indragostit iremediabil. Locul unde s-a si lansat intr-o prolifica si interesanta cariera de om de media. Pentru ca dincolo de calea undelor radio, Andrei Gheorghe a facut ani buni televiziune, dar a si scris. Si pentru ca "13-14 cu Andrei" inca ne suna familiar si a ramas multa vreme in memoria colectiva, l-am provocat la un nou "13-14", de data asta la Adevarul Live. Fireste, de la 13.00 la 14.00. Cele mai importante declaratii:

Radioul e un exercitiu de umilinta

"Adevarul": Te-ai intors dupa o pauza destul de mare. Ceea ce e adevarat, dar nu in totalitate. Dupa zece ani de zile dinamica si publicul se schimba. Am intrat plin de snobareli si mi-am dat seama ca trebuie sa ii ascult pe pusti. Radioul e un exercitiu de umilinta. Sunt in situatia asta, ii rog sa imi spuna ceea ce fac, multe s-au schimbat. La noi, pe radio, mondenul nu mai merge. Nimeni nu e interesat, reactia e adversa. Nu ne mai pasa, oamenii s-au saturat de politicieni. Oamenii traiesc, nu mai au timp de gunoaiele astea. Oamenii vor pur si simplu entertainment, e o dovada de respect sa auzi ce vor ei. Eu sunt cu Bach, Beethoven, Depeche Mode, ei sunt cu altele. E incredibil sa intri in realitate. Daca lor le place sa asculte Florin Salam, e de 1.000 de ori mai bine sa fii de partea lor si nu pe margine. Sunt batran, nu mai vreau sa traiesc. Nu sunt resemnat, totul e inutil, nimic nu se merita. Toata lumea se uita la Ponta si nu la ce se intampla in Ucraina.

Andrei Gheorghe, in studioul Adevarul Live FOTO David Muntean

"Rusii sunt de neinvins cand lupta pentru tara"

Ce parere ai despre ce face Putin in Ucraina? Stau pe site-urile de socializare sa vad ce zic oamenii. Toti de pe imperiul Rusiei urla a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro