12 presupusi membri ISIS au fost ARESTATI in Turcia

12 presupusi membri ISIS au fost ARESTATI in Turcia

Zece presupusi membri ai gruparii teroriste Stat Islamic au fost retinuti marti la granita cu Siria de catre fortele de securitate din Turcia. Arestarile au avut loc in conditiile in care autoritatile din Turcia cauta trei cetateni turci care ar fi primit ordin din partea gruparii Stat islamic sa comita atacuri teroriste in locuri publice frecventate, cu precadere in Istanbul.

acum 95 luni (23 Mar 2016)

Zece presupusi membri ai gruparii teroriste Stat Islamic au fost retinuti marti la granita cu Siria de catre fortele de securitate din Turcia.

Doi dintre indivizii arestati la granita au fost raniti intr-un schimb de focuri cu armata turca dupa ce au fost prinsi incercand sa patrunda ilegal pe teritoriul turc. Unul dintre cei retinuti avea asupra sa o centura cu explozibil, gata sa fie folosita si alti trei au reusit sa fuga.

Autoritatile din Turcia au reusit sa prinda marti alti trei presupusi teroristi - un turc, un irakian si un sirian.

Arestarile au avut loc in conditiile in care autoritatile din Turcia cauta trei cetateni turci care ar fi primit ordin din partea gruparii Stat islamic sa comita atacuri teroriste in locuri publice frecventate, cu precadere in Istanbul. Incidentul a intervenit la numai sase zile de la ultimul atentat comis la Ankara si soldat cu 37 de morti. Acest din urma atentat a fost revendicat de o grupare radicala kurda apropiata Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), informeaza DIGI24. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE.

+Teroristii din gruparea JIHADISTA Statul Islamic pregatesc noi ATENTATE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro