10.000 mici "moca" pentru membrii si militantii PSD. "Hai, ma, ca nu stam, dam si noi mana cu ei si-am plecat!"

10.000 mici

Autobuzele inchiriate special pentru traditionala petrecere cu mici si bere organizata de PSD Olt, inca din 2009, in padurea Cacana de pe malul Oltului, au inceput sa circule de dimineata, adunandu-i din diferitele puncta ale orasului pe slatinenii care au primit din vreme invitatiile in baza carora, la "locul faptei", au primit cate patru mici si un pahar cu bere. Vicepremierul Stanescu, insotit de seful CJ Olt, Marius Oprescu Prezenta i-a fost anuntata de pe scena, la pachet cu mesajul ca sunt suficiente rezerve de mici si bere: "Organizatorii va asigura ca sunt suficiente rezerve de mici si bere, pentru ca, asa cum stiti, anul acesta trebuie sa ne distram dublu, de 1 Mai, pentru ca anul viitor si anul celalalt nu ne mai intalnim aici, pentru ca, asa cum stiti, legea electorala interzice, intram in campanie electorala, vom sarbatori atunci prin munca.

acum 72 luni (1 May 2018)

Autobuzele inchiriate special pentru traditionala petrecere cu mici si bere organizata de PSD Olt, inca din 2009, in padurea Cacana de pe malul Oltului, au inceput sa circule de dimineata, adunandu-i din diferitele puncta ale orasului pe slatinenii care au primit din vreme invitatiile in baza carora, la "locul faptei", au primit cate patru mici si un pahar cu bere.

Pana la 11,00, ora anuntata initial pentru sosirea liderului PSD Olt, vicepremierul Paul Stanescu, toti directorii institutiilor si-au facut aparitia, unii, pesedisti vechi, bucurosi sa-si arate loialitatea fata de partid, altii putin stingheriti, simtind nevoia sa-si motiveze prezenta: "Ei, mai socializam si noi, ce sa facem!".

Prezenta a fost obligatorie si pentru multi dintre angajatii de rand din institutii, mai ales cei care datoreaza locul de munca partidului. Si-au facut planul inca de pe drum, destul de lung de la locul pana la care s-a permis accesul cu masina si pana la crangul in care a avut loc petrecerea: "Hai, ma, ca nu stam, dam si noi mana cu ei si-am plecat!", a sunat planul, doar ca la plecare mai multe perechi de ochi au "scanat" fiecare dizident. "Aaa, nu, nu plecam, ne mai plimbam si noi pe-aici!", a venit raspunsul, urmat, doar pentru colegii de drum, de "al dracu', asta e pus sa ne urmareasca!".

Doritorii de mici si bere gratis au fost adusi cu autobuzele

"Ce-a facut Ceausescu, n-o sa mai fie, astia a' furat toata tara"

Cozile la mici si bere s-au format rapid, cei care au plecat de-acasa fara palarii sau sepci ajungand sa constate cat de folositoare le este sapca rosie inscriptionata PSD pe care au primit-o pe drum.

Desi, cel mai probabil, persoanele invitate au fost atent verificate de militantii PSD, printre petrecareti s-au strecurat si profitorii de serviciu.

In cele din urma, cu mai bine de jumatate de ora intarziere, si-a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro