10 sfaturi sexuale confirmate de stiinta

10 sfaturi sexuale confirmate de stiinta

Publicatia online cracked.com a pus la punct o lista cu descoperiri stiintifice in domeniul sexualitatii umane care ar putea sa ne ajute in cazul in care nu suntem multumiti de viata intima: 1. Un studiu condus de cercetatorii de la Universitatea Erciyes a scos la iveala ca barbatii care prezentau mai multa grasime in zona abdominala au reusit sa ejaculeze cu 5 minute mai tarziu decat cei trasi prin inel, cu o silueta de invidiat.

acum 93 luni (30 Dec 2014)

Publicatia online cracked.com a pus la punct o lista cu descoperiri stiintifice in domeniul sexualitatii umane care ar putea sa ne ajute in cazul in care nu suntem multumiti de viata intima:

1. Una dintre cele mai vechi metode de contraceptie, coitus interruptus, care presupune retragerea penisului din interiorul vaginului inainte ca barbatul sa ejaculeze, este eficienta in proportie de 96% daca este aplicata in mod corect. Tocmai de aceea, oamenii pot confunda destul de usor atractia fizica cu cea romantica. In urma unei cercetari efectuate de Universitatea din Munster, in Germania, s-a descoperit ca orgasmul poate alina sau poate duce la disparitia durerilor produse de migrene. In ceea ce-i priveste pe barbati, un studiu din 2011 a indicat ca reprezentantii sexului tare care au incredere in propria persoana sunt mai dispusi sa-si fericeasca partenerele cu o partida de sex oral. Studiile au indicat ca aceasta reactie de respingere este modalitatea prin care corpul incearca sa evite un incest. In sprijinul acestui fapt demonstrat, 56% din femeile care au raspuns unui chestionar pe aceasta tema au spus ca nu ar accepta un partener care miroase ca tatal lor. Un studiu condus de cercetatorii de la Universitatea Erciyes a scos la iveala ca barbatii care prezentau mai multa grasime in zona abdominala au reusit sa ejaculeze cu 5 minute mai tarziu decat cei trasi prin inel, cu o silueta de invidiat. Explicatia acestei dovezi de virilitate ar sta in faptul ca surplusul de grasime, in acest caz, inseamna si o cantitate mai mare de estradiol, un hormon feminin care inhiba orgasmul. Expunerea la lumina naturala a soarelui stimuleaza si cresterea nivelului de testosteron din organism, ceea ce are drept rezultat cresterea libidoului, prin urmare stimuleaza pofta de sex. Oamenii de stiinta olandezi au mai descoperit ca purtatul sosetelor in picioare atunci cand facem sex ajuta considerabil la atingerea orgasmului. In plus, scanarea creierului... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro