10 sfaturi "culese" din cele mai importante carti de gastronomie

10 sfaturi

Pentru a sari in ajutorul celor care pun osul la treaba si pregatesc o masa imbelsugata de sarbatori, jurnalistii de la "Huffington Post" au adunat, din cartile de gatit cu retete speciale, sfaturi folositoare amatorilor: 1.

acum 70 luni (14 Dec 2014)

Pentru a sari in ajutorul celor care pun osul la treaba si pregatesc o masa imbelsugata de sarbatori, jurnalistii de la "Huffington Post" au adunat, din cartile de gatit cu retete speciale, sfaturi folositoare amatorilor: 1. Pentru un plus de savoare, adauga piure de alune picante - Harold Dieterle's Kitchen Notebook, Harold Dieterle si Andrew Friedman 2. Daca faci pastele in casa, asigura-te ca ai framantat aluatul suficient de mult, de preferat intre 8 si 10 minute - America Farm to Table, Mario Batali and Jim Webster 4. In loc sa maruntesti usturoiul, pune un catel de usturoi intr-o tigaie cu ulei rece, apoi lasa sa se incalzeasca timp de cateva minute. Pune o lingurita de otet la aluatul de placinta pentru a obtine o crusta crocanta - Make it Ahead, Ina Garten 7. Pentru un gust fin de usturoi, freaca vasul de gatit cu un catel - A Kitchen in France, Mimi Thorisson 8. Ce trebuie sa contina oala cu apa in care se fierb pastele: apa, un sfert de ceasca de sare si o mana de gris - Flour + Water, Thomas McNaughton 9. Amesteca untul topit cu zeama de lamaie pentru a obtine lichidul cu care se unge carnea inainte de a fi bagata la cuptor - Ruhlman's How to Roast, Michael Ruhlman Citeste si:

Sfaturi utile in bucatarie adunate de la chefi din toata lumea 7 lucruri pe care nu le stii despre stevia, indulcitorul natural fara calorii FOTO 7 trucuri inteligente in bucatarie ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro