10 secrete de pe platourile de filmare ale "Star Wars: Trezirea Fortei"

Chinul prin care trecea a fost descris de Driver drept o tentativa plina de exces de zel pentru ca Ren sa il imite pe Darth Vader. Fisher se temea sa nu faca greseli, iar Abrams avea nevoie de ea sa interpreteze personajul Printesa Leia intocmai in felul in care s-ar simti un om dupa o revedere de 31 de ani.

acum 100 luni (15 Mar 2016)

In ciuda faptului ca omite anumite parti din derularea filmarilor, cum ar fi accidentul suferit de Harrison Ford, documentarul prezinta aspecte nestiute care au stat la baza realizarii celui mai nou film al seriei "Star Wars". Mai jos, zece secrete de pe platourile de filmare ale "Star Wars: Trezirea Fortei", potrivit "Huffington Post".

1.Atunci cand Kathleen Kennedy, cea care preluase functia de presedinte al companiei Lucasfilm de la George Lucas, l-a abordat pe J.J. - si ideea potrivit careia o eroina urmeaza sa il caute pe Luke au fost argumentele care l-au convins pe Abrams a acceptat sa regizeze "Star Wars".

2.Singura audietie pe care Daisy Ridley a facut-o a fost scena in care se dueleaza cu Kylo Ren cu ajutorul puterilor mintale. Dar Isaac a spus ca "este plictisit ca personajele mele sa moara de la inceput". Caci nimeni nu a zis ca acei Stormtrooperi nu trebuie sa fie neaparat de sex masculin. Una dintre actritele care a jucat rolul unui astfel de soldar a spus ca s-a simtit ca si cum ar purta un sac pe ea.

5.Gwendoline Christie a apreciat ca armura Capitanului Phasma nu a fost efeminata, dar a incercat sa gaseasca o cale prin care sa afirme sexul personajului, mai ales prin comportament, din moment ce chipul nu este niciodata aratat.

7.Regizor Peter Jackson, Malala Yousafzai si Karl Urban, vedeta a seriei "Star Trek", au vizitat platourile de filmare de la Pinewwod Studios. Dupa ce era costumat in personaj se simatea "atat de suparat" din cauza "calvarului" prin care a trecut incat intra foarte bine in pielea personajului. Chinul prin care trecea a fost descris de Driver drept o tentativa plina de exces de zel pentru ca Ren sa il imite pe Darth Vader.

9.Originea bratului rosu de care dispunea robotul C-3PO urmeaza sa fie dezvaluita in urmatoare carte de benzi desenate dedicate seriei "Star Wars".

10.Carrie Fisher a spus ca prima zi pe platourile de filmare de la "Star Wars" a fost "una dint... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro