10 marturii nastrusnice despre Arsenie Boca. De ce ar fi murit o adolescenta pe care duhovnicul ar fi vindecat-o

10 marturii nastrusnice despre Arsenie Boca. De ce ar fi murit o adolescenta pe care duhovnicul ar fi vindecat-o

Cel mai adesea, relatarile despre duhovnic nu au fost verificate si nici nu au fost puse la indoiala de autorii cartilor. 2 S-a teleportat la inmormantarea mamei sale O alta marturie neobisnuita vorbese despre puterea de a se teleporta a duhovnicului, care, in anii 1950, in timp ce era in lagarul de munca la Canalul Dunare - Marea Neagra, s-a invoit de la paznicul sau si a disparut pentru un timp. S-au interesat si intr-adevar la orele acelea Parintele fusese la inmormantare!", relata acelasi Gheorghe Silea, din Sambata de Sus, dar si alte persoane citate in cartile biografice despre viata lui Arsenie Boca. A fost si un paralizat la pat, l-a dus cu caruta la manastire si i-a zis Parintele sa se dea jos din caruta.

acum 47 luni (13 Feb 2017)

Cel mai adesea, relatarile despre duhovnic nu au fost verificate si nici nu au fost puse la indoiala de autorii cartilor. "Intalnindu-se cu Parintele, mama i-a reprosat: "Ti-a fost rusine cu mine de n-ai vrut sa spui la lume ca eu sunt mama ta?" si i-a zis Parintele: "Nu mama, dar daca spuneam lumea iti rupea hainele de pe matale cand veneai incoace". A spus mama Parintelui, cu ocazia acestei vizite la manastire ca atunci cand era insarcinata cu Parintele, a vazut soarele si luna in pantecele ei si nu stia ce va fi. Si a vazut si un peisaj. Cand a venit la Sambata a spus ca a vazut exact peisajul de aici, cu munti si manastirea", relata Gheroghe Silea (45 de ani), din Sambata de Sus.

2 S-a teleportat la inmormantarea mamei sale

O alta marturie neobisnuita vorbese despre puterea de a se teleporta a duhovnicului, care, in anii 1950, in timp ce era in lagarul de munca la Canalul Dunare - Marea Neagra, s-a invoit de la paznicul sau si a disparut pentru un timp. "Cand era la canal, parintele muncea din greu si isi depasea intotdeauna norma si era foarte apreciat de cei care il pazeau. A vazut apoi ca trece o ora, trec doua si au intrat in panica cei cel pazeau pe Parintele. L-au cautat si nu l-au gasit nicaieri, le era frica de faptul ca, fiind pedepsiti pentru neatentie, o sa intre in locul lui. La un moment dat Parintele a aparut si i-a zis paznicului: "Ti-am cerut voie sa ma odihnesc, mi-ai dat voie, de ce m-ai mai cautat?" Dar l-au chestionat paznicii mai in amanunt si pana la urma Parintele a spus ca a fost la inmormantarea mamei sale! S-au interesat si intr-adevar la orele acelea Parintele fusese la inmormantare!", relata acelasi Gheorghe Silea, din Sambata de Sus, dar si alte persoane citate in cartile biografice despre viata lui Arsenie Boca. "Catalina i-a aratat unui preot, in catedrala din Sibiu, un om cu o mana ce o tinea nemiscata si i-a spus: .

4 I-ar fi prevestit moartea unei femei

O mart... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro