10 lucruri inedite pe care serialul "Familia Simpson" le-a inspirat cu mult inainte sa fie realizate

Optiunea de auto-corectare, tastatura telefonului iPhone si design-ul original al iPod-ului Optiunea de auto-corectare de pe un dispozitiv Apple isi trage radacinile din anul 1994, din timpul episodului "Lisa on Ice", din sezonul al saselea, atunci cand Homer a aratat slabiciunile platformei asistate digital de la Apple, denumita Newton. Usher l-a copiat pe Homer Simpson Piesa "Oh My God", scrisa de Will.i.am pentru Usher, suna la fel precum incercarea lui Homer de a crea un colind de Craciun, in episodul "Dude, Where's My Ranch", din sezonul 14. Miley Cyrus si bila de demolari In episodul "Sideshow Bob Roberts", din sezonul sase, si "The Simpsons Movie", din 2007, Homer si-a facut aparitia pe o bila de demolari, de doua ori, imagine care aduce aminte de clipul video "Wreking Ball", al celebrei Miley Cyrus.

acum 118 luni (9 Sep 2014)

Serialul animat "The Simpsons/ Familia Simpson", cel mai longeviv serial de desene animate difuzat in prime-time (n.r. - ora de maxima audienta) in Statele Unite ale Americii (SUA), urmeaza sa fie difuzat pentru prima data in China, gratie unui parteneriat intre reteaua Fox si canalul de streaming Sohu Video. Introducerea , un serial-fanion in SUA, in grila de continut va imbogati alegerea utilizatorilor nostri in ceea ce priveste serialele americane de calitate. Intelegerea demonstreaza inca o data angajamentul nostru catre o experienta de calitate resimtita de utilizatori, precum si eforturile neobosite pentru a ne extinde in industrie", a declarat Charles Zhang, presedintele-director general al Sohu.com Inc.

"Familia Simpson" reprezinta creatia lui Matt Groening, fiind serialul care a castigat 27 de premii Emmy si unul dintre show-urile care au abordat teme delicate precum discriminarea, rasismul, religia si politica internationala. "Familia Simpson" este formata din Homer Simpson, un tata de familie lenes, dar inventiv, Marge Simpson, sotia lui Homer si o mama grijulie, si copiii Bart, Lisa si Maggie. in Oxford English Dictionary si este responsabila de inspiratia adusa inspre inventarea unor lucruri de care nu ar fi fost neaparata nevoie.

Optiunea de auto-corectare, tastatura telefonului iPhone si design-ul original al iPod-ului

Optiunea de auto-corectare de pe un dispozitiv Apple isi trage radacinile din anul 1994, din timpul episodului "Lisa on Ice", din sezonul al saselea, atunci cand Homer a aratat slabiciunile platformei asistate digital de la Apple, denumita Newton.

Popularizarea cuvantului "meh"

Desi cuvantul nu a fost folosit pentru prima data in aceast show, Bart si Lisa sunt recunoscusi pentru popularizarea lui, mai ales in episodul "Sideshow Bob Roberts", din sezonul sase. John Swartzwelder, scenarist pentru "Familia Simpson" car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro