10 bancuri tari cu extraterestri. De ce cred barbatii ca femeile cu sani la spate sunt cele mai sexi

10 bancuri tari cu extraterestri. De ce cred barbatii ca femeile cu sani la spate sunt cele mai sexi

"Adevarul" propune o selctie de bancuri cu si despre extraterestri. Oierii il mai cinstesc cu un pahar dupa care extraterestrul le spune: "Nu intelegeti, eu sunt de pe alta planeta". Tulburat de aparitia ciudatului client, barmanul ii pune pe tejghea un pahar cu whisky, ii cere 15 dolari si ii spune: - Stiti, nu am mai vazut extraterestri!

acum 95 luni (16 Jan 2016)

"Adevarul" propune o selctie de bancuri cu si despre extraterestri. La un moment dat, unul ii atentioneaza pe celalalt:

- Nu mai rade, colegu'! Doi ciobani stau la masa dupa ce au terminat de muls oile. Linistea le e spulberata de un zgomot infernal, cerul se intiuneca si pe pasune aterizeaza o nava extraterestra din care coboara pilotul.

- Eu sunt Pluto, se adreseaza extraterestrul celor doi oieri.

Baciul il invita la un paharel si ii toarna un tui de tuica. Dupa ce il da peste cap, extraterestrul le spune

- Stiti, eu sunt Pluto!

Oierii il mai cinstesc cu un pahar dupa care extraterestrul le spune: "Nu intelegeti, eu sunt de pe alta planeta".

- Apai no, nu-i mai da astuia palinca ca nu tine la bautura, spuen baciul. Doi barbati la un pahar de vorba. Unul ii spune celuilalt: "Ginerele meu lucreaza la astea, cum sa le spun... Vorbeste cu cei care au vazut OZN-uri, cu extraterestir"

- Aaa, este ufolog!

- Nu, amice, doar doctor psihiatru! Dupa ce aterizeaza pe Pamant, comandantul navei extraterestre exclama: Exista viata pe Terra!

- Wow, ce tare-i tipa!

- Ce ti-a venit!?

- Fraiere, ce conteaza!

- M-as muta pe Marte, vine raspunsul.

- Tu n-ai aflat ca nu exista viata acolo?

- Da ce, pe Pamant mai exista viata?!

- Draga mea, nu conteaza. Sotia primeste un mesaj de la sot: "Draga mea, am fost rapit de extraterestri. Fac experimente pe mine, m-au zgariat pe spate, mi-au luat banii, m-au stropit cu parfum, m-au murdarit cu ruj! Dupa o expeditie pe Pamant, extraterestrii se intorc pe planeta lor cu un televizor sub brat. In procesul -verbal se face mentiunea: "Nu am putut sa captivam niciun pamantean, dar am reusit sa facem rost de unul din zeii lor". Un martian intra intr-un bar american si cere bautura localului. Tulburat de aparitia ciudatului client, barmanul ii pune pe tejghea un pahar cu whisky, ii cere 15 dolari si ii spune:

- Stiti, nu am mai vazut extrater... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro