1 Mai pe litoral - agenda minivacantei. Incepe petrecerea incendiara care tine 3 zile si 3 nopti

1 Mai pe litoral - agenda minivacantei. Incepe petrecerea incendiara care tine 3 zile si 3 nopti

La miezul noptii de 30 aprilie/1 Mai, un nume celebru deschide petrecerea de la mare. Petreceri de zi Vineri, la ora 16, se da startul la Mamaia pentru Parada Litoralului, la care iau parte motocicletele de la Seawolves, masini de epoca de la Retro Club, autobuzele rosii etajate, carul prietenilor Facebook ai Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, automobile de drift si SUV-urile de off-road. Pasionatii de sporturi nautice sunt invitati in aceasta zi la petrecerile de deschidere din porturile de yachturi de la Eforie (cu un concert Trupa Veche) si din Limanu.

acum 66 luni (30 Apr 2015)

La miezul noptii de 30 aprilie/1 Mai, un nume celebru deschide petrecerea de la mare. Tot din seara de 30 aprilie, fanii se strang la Mamaia Nord pentru Festivalul Sunwaves (30 aprilie-3 mai), care aliniaza seara de seara DJ precum Carl Cox, Ricardo Vilallobos, Tale of Us, Lee Burridge, Rhadoo, Petre Inspirescu, Sonja Moonear etc. In Vama Veche, la Goblin debuteaza Inregistrat in Romania, festivalul de 3 zile pe care il vor deschide CTC si Chimie. Petreceri de zi

Vineri, la ora 16, se da startul la Mamaia pentru Parada Litoralului, la care iau parte motocicletele de la Seawolves, masini de epoca de la Retro Club, autobuzele rosii etajate, carul prietenilor Facebook ai Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, automobile de drift si SUV-urile de off-road.

Ziua de 1 Mai este serbata muncitoreste la Navodari in parcul central al orasului si in tabara Delfinul, cu mici, bere, carnati, muzica populara si patriotica. Tot de 1 Mai se deschid targuri de antichitati la Eforie Nord si la Mangalia, care vor tine tot weekendul. Pasionatii de sporturi nautice sunt invitati in aceasta zi la petrecerile de deschidere din porturile de yachturi de la Eforie (cu un concert Trupa Veche) si din Limanu. In fiecare seara la Mamaia si la Vama Veche performeaza DJ renumiti, trupe si cantareti. De 1 Mai au reprezentatii: Antonia si Alex Velea la Bellagio, Loredana - LeGaga, The Londoners - Fratelli, DJ Da Phonk - Ego, DJ Rynno - Crema, DJ Alexunder Base - Luv. In noaptea de 1 Mai, Skrillex se va afla in premiera in Romania, pentru concertul de la Enigma Beach Mamaia, din cortul The Mission. Stefan Biniak se alatura garniturii de artisti care vor alcatui programul non-stop de la Kudos Beach, timp de 3 zile si 3 nopti.

In seara de 2 Mai sustin concerte Mohombi la Bellagio, Taraful din Clejani la LeGaga, Ruky DeeJay si DJ Pete Anima la Fratelli, DJ Moody Mike la Ego, iar la Crema sunt invitati White Trumpet, DJ Desyn ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro