1 Decembrie cu tabere politice si huiduieli timide. La Ziua Nationala, PSD si PNL au pastrat distanta

Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au fost fluierați la sosirea la defilarea de sub Arcul de Triumf de către persoane aflate in apropierea liderilor PSD și ALDE. Citește și: ALDE şi PSD au organizat impreună propria serbare de Ziua Națională unde au oferit ţuică, branză şi carnaţi Principalii lideri din ALDE și PSD, care n-au fost invitați de președintele Iohannis la recepția de la Palatul Cotroceni, au organizat joi, impreună, propria "recepţie" de 1 decembrie.

acum 40 luni (2 Dec 2016)

Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au fost fluierați la sosirea la defilarea de sub Arcul de Triumf de către persoane aflate in apropierea liderilor PSD și ALDE.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş, foştii şefi ai statului Ion Iliescu, Traian Băsescu şi Emil Constantinescu, miniştri, diplomaţi, reprezentanţi ai instituţiilor statului și liderii PNL au asistat la parada militară din București de la tribuna oficială.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, s-au aflat dincolo de gard, in apropierea zonei oficiale, dar in spaţiul destinat publicului. In momentul in care președintele Iohannis a coborat din maşină, in zona Arcului de Triumf din București din public s-au auzit huiduieli.

Citește și: Liderul PSD, Liviu Dragnea, mărturisește ce a simțit la Ziua Națională, stand in mulțime, intrucat nu avea invitație in tribuna oficială

"Eu zic să glumim astăzi. Huduielile au venit din zona in care se aflau liderii PSD și ALDE, insă nu au fost preluate și de cetățenii din alte zone.

Președintele Klaus Iohannis a decis anul acesta să nu cheme la parada de 1 Decembrie și nici la recepția oficială găzduită la Palatul Cotroceni, politicieni cu pro-bleme in justiție, cum ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: ALDE şi PSD au organizat impreună propria serbare de Ziua Națională unde au oferit ţuică, branză şi carnaţi

Principalii lideri din ALDE și PSD, care n-au fost invitați de președintele Iohannis la recepția de la Palatul Cotroceni, au organizat joi, impreună, propria "recepţie" de 1 decembrie.

Administrația Prezidențială l-a invitat pe președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, care insă a ales să participe la manifestările de la Alba Iulia.

Prima paradă c... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro