Vremea in weekend: meteorologii anunta maxime de 25 de grade

Vremea in weekend: meteorologii anunta maxime de 25 de grade

Vineri, vremea se va mentine calda in sudul si sud-estul tarii, dar in restul teritoriului se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul, nord-estul tarii, precum si la munte, unde izolat, cu precadere noaptea, vor fi conditii sa ploua slab.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Vineri, vremea se va mentine calda in sudul si sud-estul tarii, dar in restul teritoriului se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si in nordul Munteniei, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurta durata. Vantul va avea intensificari cu precadere in sud-vest, centru si nord-est, iar in zona montana inalta, mai ales a Carpatilor Meridionali, va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiuni si 12 grade pe litoral. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade. Izolat va ploua slab, iar in nordul Carpatii Orientali, la peste 1800 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari temporare, iar in zona inalta, mai ales a Carpatilor Meridionali, va sufla tare.

Sambata, in tara, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul, nord-estul tarii, precum si la munte, unde izolat, cu precadere noaptea, vor fi conditii sa ploua slab. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in nordul Moldovei si 21...22 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 11 grade.

La munte, cerul va fi temporar noros si izolat, cu precadere noaptea, in Carpatii Orientali, vor fi conditii sa ploua slab. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Carpatii Orientali, unde cu totul izolat vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales dupa-amiaza si seara si la altitudini mai mari. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro