VIDEO Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, inaintea sedintei in care PSD va decide daca isi remaniaza mai multi ministri, ca "daca si acest Guvern ar cadea, cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze". A doua zi de la anuntul premierului, marti, PSD s-a intrunit intr-o sedinta informala, la finalul careia premierul Mihai Tudose si liderul PSD, Liviu Dragnea, au anuntat ca decizia finala privind remanierile din Guvern va fi luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, inaintea sedintei in care PSD va decide daca isi remaniaza mai multi ministri, ca "daca si acest Guvern ar cadea, cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze". Daca si acest Guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa-mi pun intrebarea la modul extrem de serios daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze. Si eu, aproape la un an de la castig alegerilor, asteptam ca PSD sa vina cu rezultate tangibile si daca o remaniere va face asta, remaniere sa fie.", a declarat Klaus Iohannis.

Declaratiile presedintelui vin in contextul in care joi dupa-amiaza, de la ora 17.00, are loc Comitetul Executiv al PSD, unde pesedistii vor decide si vor valida lista ministrilor care vor fi inlocuiti, iar inaintea acestei sedinta ar urma sa aiba loc si o sedinta a Coalitiei PSD-ALDE, in conditiile in care unul dintre ministrii vizati este Viorel Ilie. El spunea ca sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale, dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului si ca vor fi "niste decizii dure, dar necesare".

A doua zi de la anuntul premierului, marti, PSD s-a intrunit intr-o sedinta informala, la finalul careia premierul Mihai Tudose si liderul PSD, Liviu Dragnea, au anuntat ca decizia finala privind remanierile din Guvern va fi luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD.

Miercuri, premierul Tudose a revenit cu explicatii in ceea ce le priveste pe Sevil Shhaideh si pe Rovana Plumb, spunand ca a cerut demisia din Guvern a acestora intrucat sunt in relatie directa cu Bruxelles-ul, iar perceptia acolo este cu totul alta decat realitatea de la Bucuresti. Citeste si: Absurdistanul PSD, pe intelesul tuturor: De ce l-a "executat" Liviu Dragnea pe Sorin Grindeanu, dupa numai cinci luni si jumatate | ANALIZA ROMANIA LIBERA Citeste si opinii pe aceasta tema AICI:

Mircea Marian: Nu exista baieti buni si rai in varful PSD. Doar condamnati si ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro