VIDEO Imagini emotionante cu episcopul Husilor interpretand o colinda traditionala au devenit virale pe internet

VIDEO Imagini emotionante cu episcopul Husilor interpretand o colinda traditionala au devenit virale pe internet

Colinda interpretata de PS Ignatie, episcopul Husilor De altfel, Episcopul Ignatie afirma ca nu este interesat de ceea ce s-a intamplat inaintea sa si nici nu doreste sa afle, subliniind ca este preocupat doar de ceea ce va putea el sa faca.

acum 11 luni (7 Dec 2017)

Slujirile arhieresti oficiate in ultimele zile de PS Ignatie, episcopul Husilor, la mai multe parohii din judetul Vaslui au fost urmate de o colinda interpretata chiar de inaltul prelat.

Intronizat in functia de episcop al Husilor pe 22 octombrie, PS Ignatie a reusit, in scurt timp, sa impresioneze prin simplitatea si smerenia sa, care veneau intr-o contradictie totala cu comportamentul predecesorului sau, PS Corneliu.

Colinda interpretata de PS Ignatie, episcopul Husilor

De altfel, Episcopul Ignatie afirma ca nu este interesat de ceea ce s-a intamplat inaintea sa si nici nu doreste sa afle, subliniind ca este preocupat doar de ceea ce va putea el sa faca.

"Va spun la modul cel mai sincer, nu am vrut sa ma interesez, nu am vrut sa aflu nimic din ce a fost inainte. Din oficiu, pe mine, nu ma intereseaza atat de mult ceea ce s-a intamplat, ci ceea ce pot eu sa ofer ca om. Eu sunt investit in aceasta functie de episcop, ma concentrez pe ce pot eu sa daruiesc, sa pun din experienta mea la indemana credinciosilor. Eu ma concetrez pe ceea ce pot eu sa fac si ceea ce trebuie sa fiu eu pentru credinciosi. Nu stiu ce a fost inainte nu ma intereseaza pentru ca va spun sincer, sufleteste vorbind, nici nu ma ajuta. Pe mine sufleteste ma ajuta ce as putea face eu de acum incolo", declara episcopul Ignatie la o prima intalnire cu jurnalistii din Vaslui.

La scurt timp dupa instalarea in functie, PS Ignatie a inceput sa strabata judetul Vaslui, in lung si-n lat, pentru a descoperi parohiile, incepand cu cele sarace si izolate, si pe slujitorii acestora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro