VIDEO Fata nevazuta a orasului Targoviste, aratata de vanatorul de pirati Cristian Bobeica

VIDEO Fata nevazuta a orasului Targoviste, aratata de vanatorul de pirati Cristian Bobeica

Cristian Bobeica, targovisteanul care conduce o echipa de interventie antrenata sa lupte impotriva piratilor care ataca nave comerciale in apele internationale, duce, de doua saptamani, o lupta apriga cu institutiile statului care nu arboreaza drapelul Romaniei, conform legii. Alaturi de cei trei luptatorii din subordine, urca pe vasele de mare tonaj cu misiunea de a le apara de tentativele de capturare folosind forta armelor de foc.

acum 13 luni (14 Nov 2017)

Cristian Bobeica, targovisteanul care conduce o echipa de interventie antrenata sa lupte impotriva piratilor care ataca nave comerciale in apele internationale, duce, de doua saptamani, o lupta apriga cu institutiile statului care nu arboreaza drapelul Romaniei, conform legii.

"De doua saptamani atrag atentia asupa faptului ca institutii de invatamant scolar si prescolar si institutii ale adiministratiei publice locale nu au arborat drapelul national, iar din putinele institutii ce il aveau arborat, il aveau arborat gresit sau era deteriorat, iata ca si azi mai gasim institutii fara drapel. Institutii fara drapel sunt Serviciul Voluntariat ptr Situatii de Urgenta, Liceul Carabella, Scoala Radu cel Mare, Scoala de Arte, Gradinita nr. 15 din micro 11", spune Cristian pe pagina sa de Facebook. Romanul Cristian Florin Bobeica lucreaza intr-o agentie de securitate maritima incepand din martie 2014, iar din 2015 este Team Leader. Alaturi de cei trei luptatorii din subordine, urca pe vasele de mare tonaj cu misiunea de a le apara de tentativele de capturare folosind forta armelor de foc. - numita "high risk area" in limbajul de specialitate), unde actioneaza cu predilectie grupuri de atacatori somalezi. Orice companie care transporta marfa maritim poate sa angajeze echipe de securitate. Piratii n-au incetat niciodata sa existe si vor exista atata timp cat lumea este extrem de saraca", explica situatia romanul Cristian Bobeica.

CITESTE SI:

VIDEO Romanul ajuns sef al vanatorilor de pirati somalezi din Oceanul Indian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro