Una din cele mai renumite clinici medicale din Balcani se afla in Serbia. Locul unde se poate slabi peste 60 de kg

Una din cele mai renumite clinici medicale din Balcani se afla in Serbia. Locul unde se poate slabi peste 60 de kg

130 de cadre medicale se ocupa de pacientii si dispune de 360 de locuri de cazare (in 30 de apartamente, 67 de camere cu un pat, 79 de camere duble, noua camere cu trei paturi, doua camere cu patru paturi), o zona de alimentatie public moderna formata dintr-un restaurant principal si un restaurant exclusivist denumit "Sky of Zlatibor". Numarul de locuri de cazare in hoteluri si case de odihna este de peste 4.500 iar in unitatile de cazare private de peste 15.000, ceea ce insumeaza o capacitate totala de aproape 20.000 de locuri de cazare.

acum 11 luni (7 Dec 2017)

Se afla la o distanta de 230 de kilometri de Beograd si la aproximativ 350 de kilometri de Timisoara. Zlatibor este un munte de o mare frumusete, ca pasuni abundente traversate de raulete de munte si paduri de pin, aflat la o altitudine de 1.000 de metri. Este inconjurat de varfurile Tornik (1.496 de metri), Cigota (1.422 de metri) si Viogor (1.281 de metri). Amplasat in centrul orasului, Centrul Medical "Cigota" este specializat pe tratarea tulburarilor glandei tiroide, ofera servicii medicale de endocrinologie, medicina nucleara si fizica. Este angajat in diagnosticarea completa si terapia tulburarilor glandei tiroide, diagnosticarea si terapia bolilor cardiovasculare, diagnosticarea osteoporozei, terapia obezitatii adolescentilor si copiilor, diagnosticarea si terapia sistemului articular scheletal. Tototada este un centru de reabilitare fizica, avem rezultate foarte bune la cei care vin la reabilitare dupa operatii la sold, genunchi si altele. Vin si pacienti din Romania, dar inca este un loc care se asteapta descoperit", spune Maja Vermezovici, director de marketing la centrul medical "Cigota".

Program special de slabit Clinica functioneaza timp de 24 de ore pe zi, in trei schimburi. Renumele Centrului Medical "Cigota" a trecut granitele Europei de est si datorita unui program special de reglementare a greutatii corporale, cunoscut pe plan european sub numele de "Programul Cigota". "De 30 de ani ne ocupam de obezitate. Programele pleaca de la 14 zile si pot ajunge la jumatate de an sau opt luni. Am avut pacienti care au slabit si peste 60 de kilograme in sase luni", a mai declarat Maja Vermezovici. Centrul Cigota colaboreaza cu Institutul de endocrinologie, diabet si tulburari metabolice al Centrului Clinic din Belgrad. Astfel, centrul a devenit o sectie a Facultatatii de Medicina in cadrul careia se desfasoara activitati stiintifice, educationale si de specialitate. Tratamentul combinat cu turismul de wellness si relaxare In oferta Centrului me... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro