Talharii care pandeau elevii la iesirea din scoala au fost prinsi. Victimele nu erau alese la intamplare

Talharii care pandeau elevii la iesirea din scoala au fost prinsi. Victimele nu erau alese la intamplare

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 22 ani, din Hunedoara, sunt anchetati pentru comiterea mai multor infractiuni de furt si talharie.

acum 11 luni (6 Dec 2017)

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 22 ani, din Hunedoara, sunt anchetati pentru comiterea mai multor infractiuni de furt si talharie. Politistii au stabilit ca acestia, purtand glugi trase pe cap si avand fetele acoperite cu esarfe, au acostat mai multe persoane pe care, prin exercitarea de violente, le-au deposedat de bunuri de valoare, in special telefoane mobile si bani.

"Victimele nu erau alese la intamplare: acestea erau urmarite si proveneau din randul minorilor, in special elevi cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani, care erau preluati in momentul in care ieseau de la scoala si din randul persoanelor ce obisnuiesc sa consume cantitati mari de alcool. Cei patru isi atacau victimele din spate, dupa ce le fortau sa mearga in locuri izolate le deposedau de bunuri si bani", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

"Sunt indicii ca suspectii ar mai fi comis si alte fapte de acest gen, activitatea infractionala a acestora urmand sa fie documentata de politisti, in cadrul anchetei aflate in derulare", a informat Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro