Scandal la Nasul TV. Actionarul majoritar a preluat emisia, invocand o datorie de 200.000 de euro. In replica, Radu Moraru afirma ca se doreste inchiderea abuziva a televiziunii

Radu Moraru, actionarul majoritar al televiziunii Nasul TV, a fost destituit din toate functiile pe care le avea la acest post, potrivit unui comunicat care ruleaza pe ecran, in conditiile in care emisia canalului de televiziune a fost preluata de reprezentantii actionarilor minoritari. Conform acelorasi surse, conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru (realizator Nasul TV, fost OTV) ar fi plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i le-ar fi pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia TV.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Radu Moraru, actionarul majoritar al televiziunii Nasul TV, a fost destituit din toate functiile pe care le avea la acest post, potrivit unui comunicat care ruleaza pe ecran, in conditiile in care emisia canalului de televiziune a fost preluata de reprezentantii actionarilor minoritari. "Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licenteiTV", scrie in respectivul comunicat. Persoana care reprezinta legal televiziunea Nasul TV ar fi acum Paul Alexandru Moraru, presedinte al Consiliului de Administratie, potrivit Pagina de Media.

Conform informatiilor detinute de acest portal, Paul Moraru (actionar minoritar), impreuna cu Adrian Buca au convocat o sedinta a Adunarii Generale a Actionarilor in luna iunie, AGA in care Radu Moraru a fost destituit din toate pozitiile pe care le detinea.

Conform acelorasi surse, conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru (realizator Nasul TV, fost OTV) ar fi plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i le-ar fi pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia TV.

Nimeni nu poate intra in sediu

Pe de alta parte, Radu Moraru respinge suma invocata si afirma ca a existat doar o singura insolventa, de 17.000 de euro, pentru o datorie care a fost platita. "Dimineata, in jur de ora 10.00, la sediul Nasul TV a venit o firma de paza care a spart televiziunea si a preluat controlul abuziv asupra emisiei, fara sa fie de fata un executor judecatoresc care sa poata pune in aplicare, legal, o eventuala hotarare judecatoreasca.

Acesta a mentionat ca, in acest moment, nici un jurnalist de la televiziune nu are acces in sediu, care este pazit de oamenii de la firma de paza. Nici macar politistii sau agentii specializati in infractiuni informatice de la IGPR, care au fost chemati la fata locului pentru ca oamenii lui Paul Moraru ar fi intrat in serverele televiziunii pentru a ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro