Reteta unui cunoscut bucatar din Arad pentru tiramisu cu zmeura. Desertul magnific pentru zilele toride de vara
Ingrediente pentru sase pahare: - 250 g mascarpone - 6 oua - 100 g zahar - 1 cafea - 150 g biscuiti pentru tiramisu - 30 g zahar brun - 30 ml rom - 200 g zmeura.
Desertul este numai bun pentru perioada verii, iar Raul Vidican ne dezvaluie o reteta din care se obtin sase pahare.
Ingrediente pentru sase pahare:
- 250 g mascarpone
- 6 oua
- 100 g zahar
- 1 cafea - 150 g biscuiti pentru tiramisu
- 30 g zahar brun
- 30 ml rom
- 200 g zmeura.
Crema: Separam ouale, se bate spuma, albusul cu jumatate din cantitatea zaharului, mixam galbenusurile cu restul de zahar pana la omogenizare, apoi adaugam mascarpone si mixam putin pana devine o crema. Stropim cu o lingura biscuitii cu cafea cat sa ii inmuiem putin. Am pus biscuiti jos, peste crema, dupa care zmeura cateva bucati, din nou crema, apoi zmeura presarata cu zahar pudra. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro