Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan
Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan - Ingrediente 6 pulpe superioare de pui 1 lingurita amestec de condimente, dupa preferinta sare grunjoasa, dupa gust piper negru macinat, dupa gust 3 linguri unt 100 g baby spanac, tocat cat mai mare 450 g cartofi albi, taiati in 2 sau 3 parti 2 linguri frunze de patrunjel tocat Pentru sosul cremos de parmezan 60 g unt nesarat 4 catei de usturoi tocati 2 linguri de faina 240 ml supa de pui (sau mai multa, daca este cazul) 1 lingurita cimbru uscat 1/2 lingurita busuioc uscat 120 g amestec de lapte si smantana 50 g parmezan ras sare grunjoasa, dupa gust piper negru macinat, dupa gust Afla cum se prepara pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro.
Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan - Ingrediente
6 pulpe superioare de pui
1 lingurita amestec de condimente, dupa preferinta
sare grunjoasa, dupa gust
piper negru macinat, dupa gust
3 linguri unt
100 g baby spanac, tocat cat mai mare
450 g cartofi albi, taiati in 2 sau 3 parti
2 linguri frunze de patrunjel tocat
Pentru sosul cremos de parmezan
60 g unt nesarat
4 catei de usturoi tocati
2 linguri de faina
240 ml supa de pui (sau mai multa, daca este cazul)
1 lingurita cimbru uscat
1/2 lingurita busuioc uscat
120 g amestec de lapte si smantana
50 g parmezan ras
sare grunjoasa, dupa gust
piper negru macinat, dupa gust
Afla cum se prepara pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro