Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Dragnea: "Tel Drum era a dansului". Ponta: "Sa minti sub juramant este infractiune"

Ponta, Grindeanu, Sova si Teodorovici l-au dat in primire la DNA pe Dragnea:

Reamintim ca acesta a fost ales senator de Olt in legislatura 2008-2012 din partea Partidului Social Democrat, iar ulterior a ocupat fotoliul de ministru pentru relatia cu parlamentul in primul guvern Ponta (6 august 2012-21 decembrie 2012), pe cel de ministru delegat pentru proiecte de infrastructura in al doilea guvern Ponta (21 decembrie 2012-5 martie 2013), si pe cel de ministru al transporturilor in al treilea guvern Ponta (5 martie 2014-24 iunie 2014). De asemenea, au fost gasite documente nepublice din carul unor institutii de stat: note de fundamentare si caiete de sarcini pentru licitatii viitoare ce se aflau in procedura de avizare interna (cum este cazul Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale), corespondenta intre unitatile administrativ teritoriale si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (in cadrul obiectivelor ce se doreau a fi finantate din PNDL), liste privind proiectele depuse pentru finantare, documente solicitate de autoritatile judiciare de la institutiile publice in cursul urmaririi penale (cum este cazul ANCPI).

acum 13 luni (14 Nov 2017)

"Gandirea de mafiot a @Cartelului de la Teldrum se duce si in presa! Propagandistii "Cartelului" tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori si am spus cinstit ce stim - nu era mai simplu sa spuneti daca Dragnea = Teldrum? Asa ca la ce foloseste aceasta minciuna organizata de Dragnea? Pai am intrat si am iesit prin fata si a dat toata presa asta/ si cand v-am spus ca am fost toti audiati ca martori intr-un dosar din 2014 urlati toti ca apucatii ca nu e asa! Stirea initiala: Dosarul de la DNA Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea (55 de ani), a fost pus ieri sub acuzare in cel de-al treilea sau dosar. Faptele ar fi fost facute in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, functie pe care Dragnea a ocupat-o in perioada 2000-2012. Sova: "Chiar a formulat " Potrivit ordonantei de incepere a urmarii penale, semnata de procurorul DNA Carmen Alexandra Lancranjan, si publicate de site-ul "Lumea Justitiei", Dan Sova ar fi dat mai multe detalii in acest dosar. "Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal ca aceasta companie este a lui, chiar a formulat . Pana in 2012 toata lumea stia ca forta politica a lui Liviu Dragnea se baza si pe fapul ca Tel Drumul era a lui, la nivelul judetului Teleorman", a declarat Dan Sova. Reamintim ca acesta a fost ales senator de Olt in legislatura 2008-2012 din partea Partidului Social Democrat, iar ulterior a ocupat fotoliul de ministru pentru relatia cu parlamentul in primul guvern Ponta (6 august 2012-21 decembrie 2012), pe cel de ministru delegat pentru proiecte de infrastructura in al doilea guvern Ponta (21 decembrie 2012-5 martie 2013), si pe cel de ministru al transporturilor in al treilea guvern Ponta (5 martie 2014-24 iunie 2014). Fostul prefect: Voia sa participam impreuna Potrivit ordonantei citate, controlul pe care Liviu Nicolae Dragnea il avea asupra Tel Drum ar fi fost confirmat si de declaratiile lui Teodor Ni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro