Piersicile si perele intaresc imunitatea. Ce contin aceste fructe pe langa vitamina C
O para de marime medie contine 25 de grame de carbohidrati si are un indice glicemic mic. Piersica, la randul ei este si ea o sursa bogata de carbohidrati si de vitamina C, pe langa care mai are si vitamina A, potasiu si fibre.
O para de marime medie contine 25 de grame de carbohidrati si are un indice glicemic mic. Consumata proaspatat,, cu coaja este si o sursa buna de vitamina C, potasiu si fibre, potrivit "Abecedarului de nutritie". Sucul de pere nu contine insa fibre alimentare si pierde o parte din vitamina C, potrivit aceleiasi surse.
Tot in coaja se gasesc si fitochimicalele, culoarea diferita a speciilor de par insemnand continut diferit de aceste substante, recomandarea fiind de a se consuma o varietate de sortimente.
Comparativ cu alte fructe, para este mai putin alergenica, putand fi consumata siu de persoane alergice si de copiii mici.
Piersica, la randul ei este si ea o sursa bogata de carbohidrati si de vitamina C, pe langa care mai are si vitamina A, potasiu si fibre. Contine, de asemenea, si fitonutrienti cu efect benefic asupra starii de sanatate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro