Nutella facuta in casa: O reteta simpla pentru obtinerea celui mai ravnit desert
"Nici nu se compara aceasta crema de alune facuta in casa cu cea cumparata, care are foarte putine alune si mai mult din celelalte ingrediente", scrie Andreea Dianu pe blogul lui Adrian Hadean, unde propune propria reteta de Nutella.
"Nici nu se compara aceasta crema de alune facuta in casa cu cea cumparata, care are foarte putine alune si mai mult din celelalte ingrediente", scrie Andreea Dianu pe blogul lui Adrian Hadean, unde propune propria reteta de Nutella. Ingrediente Pentru 3 borcane x 200g de crema avem nevoie de: 350 g alune de padure curatate (1 kg alune intregi)150 g zahar pudra/miere/sirop de artar 50 g cacao neagra 100 g ciocolata topita 3 linguri ulei vegetal (floarea soarelui, cocos, alune etc), 70-80 ml apa/lapte cald(a). FOTO adihadean.ro Pas 1: Alunele crude le punem intr-o tava si le lasam 10 minute la cuptor, la 200 grade, apoi le curatam bine de pielite. Pas 2: Punem alunele intr-un robot prevazut cu lame de otel si le mixam cateva minute pana se maruntesc bine si, daca aveti un robot mai puternic, o sa se transforme in pasta. Daca nu mancati foarte des, puteti depozita o parte si in congelator, iar cand doriti, o puneti in frigider pentru o noapte, apoi e numai buna de servit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro