Membru CNA, despre emisiunile cu Regele Mihai: "E inadmisibil sa il chemi pe Miron Cozma sau pe Gigi Becali sa isi dea cu parerea"

Televiziunile au dezbatut intens in ultimele zile atat starea de sanatate a Regelui Mihai, cat si scandalul iscat dupa ce fostul principe Nicolae nu a fost lasat sa-si viziteze bunicul bolnav, iar reprezentantii Casei Regale au anuntat ca au depus o plangere la politia elvetiana pentru tentativa de violare de domiciliu, sustinand ca "Domnul Medforth-Mills a agresat fizic si verbal trei persoane si a fortat intrarea in casa".

acum 13 luni (14 Nov 2017)

Televiziunile au dezbatut intens in ultimele zile atat starea de sanatate a Regelui Mihai, cat si scandalul iscat dupa ce fostul principe Nicolae nu a fost lasat sa-si viziteze bunicul bolnav, iar reprezentantii Casei Regale au anuntat ca au depus o plangere la politia elvetiana pentru tentativa de violare de domiciliu, sustinand ca "Domnul Medforth-Mills a agresat fizic si verbal trei persoane si a fortat intrarea in casa". "Am urmarit zilele astea si mi s-a parut absolut ingrozitor, nu numai pe televiziuni, ci si pe site-uri si pe retelele de socializare. Am facut autosesizare in legatura cu doua emisiuni de la Romania TV de sambata si de duminica in care au fost niste discutii absolut abominabile. Si am facut autosesizare in legatura cu acest lucru, pentru ca este inadmisibil sa il chemi pe Miron Cozma sau pe Gigi Becali sa isi dea cu parerea despre relatiile din interiorul familiei regale, este inadmisibil sa il chemi pe asa-zisul fiu nelegitim al Regelui Mihai, care sa spuna tot felul de aberatii acolo si tu sa le legitimezi ca post de televiziune din Romania", a spus Dorina Rusu, citata de News.ro. Intervenind, Valentin Jucan a spus ca sustine apelul colegei sale, insa a subliniat ca discutiile care au avut loc au fost provocate tocmai de catre Casa Regala, care a avut o comunicare defectuoasa, iar televiziunile au trebuit sa o prezinte publicului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro