In aeroportul din Otopeni o noua florarie Floria

Unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul floristicii in Romania, Grupul Floria, a preluat recent floraria din zona de Sosiri a aeroportului Henri Coanda din Otopeni. Insa pe de alta parte, e important sa continuam dezvoltarea, atat in segmental corporate, unde prin divizia de amenajari am semnat proiecte importante, precum si prin preluari de spatii noi care duc brandul Floria mai aproape de cumparatorii din offline.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul floristicii in Romania, Grupul Floria, a preluat recent floraria din zona de Sosiri a aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

"Planurile de dezvoltare ale retelei de florarii Floria vizeaza extinderea, fie prin preluarea unor florarii functionale pe care sa le reamenajam dupa conceptul Floria, fie prin francizarea conceptului alaturi de parteneri.

In 2017, reteaua de florarii Floria s-a extins cu 3 spatii noi: Floria Baneasa, deschisa in cadrul Baneasa Shopping City in martie, Floria Ploiesti, florarie preluata la jumatatea anului si noua florarie din Aeroportul Otopeni.

"Pe de-o parte anul acesta am urmarit consolidarea pozitiei, in special in zona de online unde suntem lideri de cativa ani deja prin Floria.ro, dar si pentru florariile deja deschise. Insa pe de alta parte, e important sa continuam dezvoltarea, atat in segmental corporate, unde prin divizia de amenajari am semnat proiecte importante, precum si prin preluari de spatii noi care duc brandul Floria mai aproape de cumparatorii din offline. Noi am pornit din online, unde brandul este foarte cunoscut si prima optiune pentru un public larg in ceea ce priveste transmiterea de flori catre cineva drag, dar este esential sa fim cat mai prezenti si offline, incat brandul sa devina prima optiune si pentru achizitia de flori din florarii. Din perspectiva aceasta, floraria din Otopeni, de la Terminalul Sosiri, este un spatiu ideal, pentru ca pune in vederea publicului posibilitatea de a-i surprinde placut pe cei asteptati" adauga Andreea Uceanu.

Pentru urmatorul an, Grupul Floria are in vedere dezvoltarea cu spatii noi in orasele situate la 150-200km de Bucuresti, prin preluarea de florarii functionale, sau prin deschiderea de florarii noi. In paralel, are loc un program de dezvoltare a retelei de parteneri ai Floria.ro, cu florarii din toata tara care sa gestioneze comenzile locale inregistrate pe platforma www.floria.ro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro