FOTO Antalya, o destinatie aleasa de romani. Experiente de neuitat in resorturi de lux

FOTO Antalya, o destinatie aleasa de romani. Experiente de neuitat in resorturi de lux

Cel mai apropiat munte de mare de pe coasta sudica a Turciei, Muntele Tahtali cu o inaltime de 2365 de metri care este usor accesibil cu o telegondola cu un traseu de 4359 m de la baza pana in varf (unul dintre cele mai lungi trasee de acest gen din lume) care ne ofera pe parcusul urcarii de aproximtiv 15 minute privelisti spectaculoase cu copaci de dafini, pini si leandri. Construit in 2006, cu suprafata totala de 163000 mp, ultima renovare - 2007, hotelul este compus dintr-un corp de 6 etaje, Deluxe , un corp de 3 etaje Deluxe , un corp de 3 etaje Deluxe , corpuri de 3 si 4 etaje Club (in stilul Roma Street si Istanbul Street) si 8 vile de 2 etaje. Hotelul dispune de 2 corpuri - Main Building 1 cu 6 etaje Main Building 2 cu 5 etaje, de 5 Villa de 3 etaje si 5 Villa de 2 etaje (10% camere cu vedere la mare).

acum 11 luni (19 Jun 2017)

Doi operatori de turism au programate zboruri spre Antalya, din iunie pana in septembrie. Aceasta precizeaza ca zborul este operat cu o aeronava Airbus A321 cu o capacitate de 216 de locuri.

O parte dintre aradeni au avut ocazia sa participe la Infotripul organizat de Calypso cu Prestige Tours.

A fost pentru ei o saptamana maraton in care au vizitat zeci de hoteluri si au participat la multe activitati de sezon, cum ar fi si safari sau rafting.

Aytac Ac?kgoz, directorul de dezvoltare pe piata din Romania, a declarat si el ca in acest an numarul romanilor care aleg Antalya a crescut condierabil mai ales ca sunt zboruri directe din mai multe orase ale tarii.

FOTO: Claudia Untaru

Antalya nu insemna doar o vacanta relaxanta intr-un resort de lux, ci si adrenalina, excursii si obiective turistice. Kemer, Beldibi, Goynuk, Kerish, Camyuva si Tekirova sunt parte a Parcului National Olympos pozitionat pe un teritoriu de mii de hectare care are ca principale atractii Muntele Tahtali (Olympos) si ruinele orasului antic Olympos. Cel mai apropiat munte de mare de pe coasta sudica a Turciei, Muntele Tahtali cu o inaltime de 2365 de metri care este usor accesibil cu o telegondola cu un traseu de 4359 m de la baza pana in varf (unul dintre cele mai lungi trasee de acest gen din lume) care ne ofera pe parcusul urcarii de aproximtiv 15 minute privelisti spectaculoase cu copaci de dafini, pini si leandri.

FOTO Claudia Untaru

In zona Kemer, iubitorii de adrenalina au ocazia de a experimenta o multitudine de activitati: parasailing, snorkeling, scufundari, jet ski, sau plimbari cu barca.

Despe toate aceste excursii si activitati cei care ajung in Antalya afla de la ghizii turistici de la hotelul in care sunt cazati.

Turisti si reprezentantii firmelor care s eocupa de aceste vacante FOTO Cla... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro