Diseara tinem iar pumnii handbalistelor: de ce e important pentru Romania sa bata Angola

Diseara tinem iar pumnii handbalistelor: de ce e important pentru Romania sa bata Angola

Dupa victoria cu Spania, fetele au sarbatorit alaturi de fanii romani de la Trier, care au facut din nou spectacol, si au dansat de bucurie in fata camerelor de luat vederi Cum incheiem pe primul loc Victoria contra ibericelor a asigurat si matematic calificarea handbalistelor noastre in optimile de finala, dar mai ramane de stabilit locul in grupa. Paraguay 0p Azi: Paraguay - Slovenia, Romania - Angola (ora 19.00), Spania - Franta Sambata: Angola - Paraguay, Franata - Romania (ora 19.00), Spania - Slovenia Grupa B Ungaria - Argentina 33-15 Suedia - Cehia 36-32 Norvegia - Polonia 35-20 Clasament: 1.

acum 11 luni (7 Dec 2017)

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Angola (ora 19.00, Telekom Sport).

Nationala de handbal a Romaniei a inceput o noua poveste de succes la Campionatul Mondial din Germania, al carei final speram sa il aflam cat mai tarziu. Dupa succesele oarecum scontate cu Paraguay si Slovenia, a venit si un meci cu Spania ca un moment al adevarului. Cu doar 17 goluri primite, cu o portarita Dumaska in mare forma (procentaj de 41 la suta de la sututri aparate), nationala noastra s-a impus in cele din urma, scor 19-17.

Au conat enorm cele opt goluri marcate de Cristina Neagu, completate de alte opt reusite ale Crinei Pintea si Elizei Buceschi, cate patru de caciula. Dragut, de doua ori, si Ardean, o data, au completat lista marcatoarelor intr-un meci cu Spania decis in ultimul minut. Dupa victoria cu Spania, fetele au sarbatorit alaturi de fanii romani de la Trier, care au facut din nou spectacol, si au dansat de bucurie in fata camerelor de luat vederi

Cum incheiem pe primul loc

Victoria contra ibericelor a asigurat si matematic calificarea handbalistelor noastre in optimile de finala, dar mai ramane de stabilit locul in grupa. Daca vom invinge in aceasta seara Angola, iar Franta nu o bate pe Spania, avem asigurata prima pozitie, indiferent de rezultatele ultimei etape, intrucat primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte este meciul direct. Daca si noi si handbalistele franceze vom castiga in aceasta seara, locul unu se va decide in urma meciului direct de vineri seara. Meciul cu Angola este, bineinteles, o reeditare a partidei de debut de la Jocurile Olimpice din 2016, cand nationala noastra a fost invinsa de africance la debut, una dintre marile surprize ale competitiei.

Ne incrucisam cu Grupa B

In orice caz, importanta este victoria in aceasta seara cu Angola pentru ca ne fixeaza pe una din primele doua pozitii ale grupei A. Asta ne garant... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro