"Daddy", sprijinit de o parte a PSD. Premierul s-a tinut la distanta

In jur de 50 de membri PSD, intre care vicepremierul Paul Stanescu, s-au aflat in fata DNA, la audierea care a precedat urmarirea penala in cazul Liviu Dragnea. PSD are o lunga traditie in sustinerea liderilor care au probleme cu justitia, inagurata in 1997, cand deputatul PDSR Gabriel Bivolaru fost insotit la Parchet de cateva zeci de lideri PSD, precum Adrian Nastase, Miron Mitrea sau Dan Ioan Popescu.In 2004, acesta a ajuns dupa gratii, fiiBivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru pagubirea BRD cu aproape 50 de milioane de euro.

acum 13 luni (14 Nov 2017)

In jur de 50 de membri PSD, intre care vicepremierul Paul Stanescu, s-au aflat in fata DNA, la audierea care a precedat urmarirea penala in cazul Liviu Dragnea.

Printre cei care au venit la DNA sa il sustina pe Dragnea s-au aflat vicepremierul Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, seful Comisiei SRI, Claudiu Manda si deputatul PSD Andreea Cosma. La sosire, seful PSD a fost intampinat cu aplauze de catre sustinatorii sai. Dupa 30 de minute, seful PSD a plecat de la DNA fara a face declaratii. Este vorba de un coleg, presedintele partidului si primeaza prezumtia de nevinovatie si noi vom fi alaturi de dumnealui", a spus Marian Neacsu. La randul lui, vicepremierul Paul Stanescu a spus ca a venit in calitate de senator, pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea."La ultimele doua participari la ICCJ nu ar fi trebuit sa fie admonestat si batjocorit. In ciuda aparentelor, relatiile dintre Dragnea si Badalau nu sunt cele mai bune, dupa ce liderul PSD i-a blocat numarului doi din partid tentativa de a obtine sefia Curtii de Conturi.

Tudose si Firea, printre absenti De altfel, chiar daca operatiunea de ieri a parut una de desant clasic, cu lideri ai PSD insotind un coleg pentru a-l apara de "abuzurile " procurorilor, merita mentionate cateva nuante. Mai mult, oamenii premierului au furnizat, pe surse, ziaristilor, informatia potrivit careia primul-ministru nu ar fi fost informat de prezenta vicepremierului Paul Stanescu la manifestare. Pana la inchiderea editiei, Tudose nu facuse niciun fel de declaratii despre dosarul lui Liviu Dragnea.A iesit, in schimb, la rampa, consilierul onorific al lui Tudose, Gheorghe Piperea. El l-a criticat pe liderul PSD pentru ca nu demsioneaza si a comentat ca "avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea". Aproape toti liderii prezenti sunt din judetele de Sud, fieful lui Liviu Dragnea dar au disparut din peisaj si u... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro