Ciolos respinge ideea ca Dragnea i-ar fi propus functia de sef al Guvernului

Fostul premier Dacian Ciolos neaga ideea ca ar fi negociat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea si ca ar fi fost dispus sa conduca un guvern din care sa faca parte social-democratii, dupa alegerile din 2016.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Fostul premier Dacian Ciolos neaga ideea ca ar fi negociat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea si ca ar fi fost dispus sa conduca un guvern din care sa faca parte social-democratii, dupa alegerile din 2016. Nu numai ca nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu premier sau altceva intr-un Guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016", a scris Ciolos pe Facebook.

Dacian Ciolos repeta ca inaintea scrutinului a explicat "foarte clar" motivele pentru care nu a candidat, precum si faptul ca a acceptat sa conduca un guvern independent care avea, intre altele, sarcina sa organizeze doua randuri de alegeri. Am crezut si cred in continuare ca adevarata politica trebuie sa fie bazata pe onestitate si pe tinerea cuvantului dat, nu pe minciuna si manipulare. Nu inteleg de ce Victor Ponta lanseaza astfel de dezinformari pe piata, dar va asigur ca voi continua sa fac politica asa cum imi spune constiinta, cu incredere si privind oamenii in ochi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro