Ce sporturi extreme pot fi invatate la Marea Neagra. Kitesurfingul, ultima "nebunie" incercata de romani pe litoral

Ce sporturi extreme pot fi invatate la Marea Neagra. Kitesurfingul, ultima

La Aerodromul Tuzla exista piloti si parasutisti experimentati care ofera contracost lectii de zburat. La Regional Air Services de la Tuzla poti sa-ti obtii brevete de pilot de avion privat, de avion comercial sau de transport aerian. In padurea de la Comorova de la Neptun s-a deschis de anul trecut Paradis Land, parcul de aventura.

acum 92 luni (21 Aug 2016)

La Aerodromul Tuzla exista piloti si parasutisti experimentati care ofera contracost lectii de zburat.

La Regional Air Services de la Tuzla poti sa-ti obtii brevete de pilot de avion privat, de avion comercial sau de transport aerian.

Tot acolo exista, din 2003, scoala de parasutism, prima scoala privata cu acest specific din Romania, care are program permanent si instructori proprii. Salturile se fac de la inaltimea de minimum 1.000 metri, dar aceasta poate ajunge si la 4.000 metri. Scufundare sau echilibru la Marea Neagra

Daca doresti scufundari, gasesti centre acvatice de la Vama Veche pana la Mamaia.

Centrele, cum este Aquaventure Diving Center din Vama Veche, iti ofera posibilitatea de a deveni, la randul tau, scafandru sau chiar instructor autorizat. Vei putea sa explorezi adancurile marii, vei putea sa salvezi oameni si, cine stie, vei putea chiar gasi o comoara ascunsa de Marea Neagra.

La Mamaia Nord si la Navodari sunt mici tabere de kitesurfing, stand-up paddle si alte sporturi nautice nemotorizate. Baietii de la plaja H2O sau plaja Kazeboo te invata cum sa-ti tii echilibrul pe mare, taind valurile cu placa de surf sau de SUP. Aventura la Neptun

Nu trebuie sa mergi pana la munte ca sa incerci aventura catararii pe trasee de padure. In padurea de la Comorova de la Neptun s-a deschis de anul trecut Paradis Land, parcul de aventura.

Exista 14 trasee de aventura concepute in functie de dificultate si de publicul-tinta. Sunt trasee pentru adulti si pentru copii, cu diferite ateliere si cu platforme amplasate la o inaltime maxima de 2 metri. Sunt, de asemenea, trasee destinate exclusiv adultilor, compuse din ateliere cu platforme amplasate la inaltimi intre 9 metri si maximum 12 metri. "O data ce ai pus mana si piciorul pe prize, dorinta de a ajunge in varf este de neoprit", spun gazdele.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro